Κοινωνική και εταιρική δέσμευση

Ως επιτυχημένη διεθνής εταιρεία και μέλος του Ομίλου Wienerberger, η Pipelife φέρει σημαντική ευθύνη. Η δράση μας βασίζεται σε σαφείς ηθικές αρχές και ακολουθεί σταθερές οδηγίες συμμόρφωσης.

Αρχές της Wienerberger για κοινωνική και εταιρική δέσμευση

Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον ρόλο μας ως υπεύθυνα μέλη της οικονομίας. Για τον όμιλο Wienerberger, ευθύνη σημαίνει ηθική συμπεριφορά, επικοινωνία με ειλικρίνεια, διαμόρφωση του οικονομικού περιβάλλοντος με διαφάνεια και δράση ως πολύτιμο μέλος της κοινωνίας.

Υπογράφοντας το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ το 2003, ο όμιλος Wienerberger και κατ’ επέκταση η Pipelife δεσμευτήκαν να εφαρμόσουν τις δέκα αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των εργασιακών προτύπων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Δύο χρόνια πριν, το Διοικητικό Συμβούλιο της Wienerberger AG και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ είχαν ήδη συνάψει τον Κοινωνικό Χάρτη της Wienerberger. Ο χάρτης αναγνωρίζει το γεγονός ότι η Wienerberger συμμορφώνεται πλήρως με τις συμβάσεις και τις συστάσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ).

ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ως μια διεθνώς ενεργή εταιρεία, δεσμευόμαστε για αυστηρές αρχές ποιοτικής εταιρικής διαχείρισης και διαφάνειας, καθώς και για την περαιτέρω συνεχή ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού συστήματος εταιρικού ελέγχου. Η συμμόρφωση καλύπτει όλα τα εργαλεία και τις ενέργειες που διασφαλίζουν τη νομικά συμβατή συμπεριφορά της εταιρείας και των υπαλλήλων μας. Αυτό περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με όλους τους νομικούς κανονισμούς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αύξηση των ανακυκλωμένων πλαστικών στην παραγωγή

Έχοντας ξεπεράσει τους στόχους βιωσιμότητας που είχαμε θέσει, θέσαμε και πάλι ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποσότητα των ανακυκλωμένων πλαστικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. 

Όλα τα ανακυκλωμένα πλαστικά που επανέρχονται στη διαδικασία παραγωγής είναι εγγυημένα για την ποιότητα τους στο ίδιο υψηλό επίπεδο με αυτά που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά. 

Image picture

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email