Βιώσιμη Παραγωγή

Η φιλοδοξία μας είναι να παράγουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και, με αυτόν τον τρόπο, να προστατεύουμε το περιβάλλον όσο καλύτερα μπορούμε. Για αυτούς τους λόγους, επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις παραγωγικές μας διαδικασίες και να εφαρμόζουμε συγκεκριμένα μέτρα.

Πολιτική βιώσιμης παραγωγής Wienerberger

Ως μέρος του Ομίλου Wienerberger, η Pipelife έχει υιοθετήσει και εσωτερικεύσει την πολιτική βιώσιμης παραγωγής Wienerberger. Στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε για μια φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή. Χρησιμοποιούμε ενέργεια, πρώτες ύλες και νερό αποτελεσματικά και υπεύθυνα και μειώνουμε τις εκπομπές CO2. Προσπαθούμε επίσης να αυξήσουμε το ποσοστό των υλικών που ανακυκλώνουμε, ανάλογα με τις τεχνικές και οικονομικές δυνατότητες που έχουμε στη διάθεσή μας.

ερευνα, αναπτυξη και ελεγχοσ

Η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν προτεραιότητα για τη Wienerberger. Το 2018, επενδύθηκαν σχεδόν 16 εκατομμύρια ευρώ στην έρευνα και την ανάπτυξη, το οποίο αντιπροσωπεύει το 0,5% του συνολικού κύκλου εργασιών. Βασικό καθήκον μας είναι να βελτιστοποιήσουμε τις τρέχουσες διαδικασίες παραγωγής και την ανάπτυξη προϊόντων. Επιπλέον, σε κάθε περιοχή παραγωγής υπάρχουν αποτελεσματικά συστήματα τεχνικού ελέγχου. Συλλέγουν σχετικά δεδομένα για τη διαχείριση του Ομίλου Wienerberger και την εσωτερική συγκριτική αξιολόγηση των τόπων παραγωγής.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ WIENERBERGER

Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλοντικών παραγόντων, έχουν καθιερωθεί σε όλους τους χώρους παραγωγής μας. Η Pipelife HELLAS είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 9001-2015 και πληροί τα πρότυπα ISO 14001-2015. Μέσα από τα τρέχοντα προγράμματα, βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες παραγωγής και εξοικονομούμε βιώσιμους πόρους και κόστος. 


βασικες πτυχες βιωσιμοτητας των προϊοντων μας

Η μακροχρόνια ανθεκτικότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη. Ταυτόχρονα τα προϊόντα μας συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω των χαρακτηριστικών παραγωγής τους. Όταν δίνουμε λύσεις σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στη διαχείριση των υδάτων, την κλιματική αλλαγή και την αστικοποίηση. Εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτό με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Irregation

μειωμενη χρηση νερου

Το νερό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πόρους του πλανήτη μας. Η Pipelife φροντίζει αυτόν τον πόρο με πολλές από τις λύσεις της παρέχοντας συστήματα αποθήκευσης, για καθαρό και ανακυκλώσιμο νερού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Επίσης, τα συστήματα άρδευσης της Pipelife είναι από τα πιο αποδοτικά παγκοσμίως.

Wastewater

Ανακυκλωσιμότητα

Στην Pipelife αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες ανακύκλωσης. Πραγματοποιούμε διάφορα ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων μας. Προσπαθούμε επίσης να ανακυκλώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά για τα νέα μας προϊόντα.

Product

ευκολη εγκατασταση

Η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους χρήστες των προϊόντων μας. Εδώ και χρόνια, η Pipelife εργάζεται για λύσεις που έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τη χρήση και την εγκατάσταση πλαστικών σωλήνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και πόρων.

New Energy

αποδοτικοτητα στην ενεργεια

Ειδικά οι λύσεις μας στη θέρμανση & στο δροσισμό εστιάζονται στο να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Επιπλέον, εστιάζουμε έντονα σε αποδοτικές λύσεις θέρμανσης όπως τα συστήματα ενδοδαπέδιας & επιτοίχιας θέρμανσης.


Ποσο βιωσιμα ειναι τα προϊοντα μας;

Η Pipelife ως ενεργό μέλος του European Plastic Pipes and Fittings Association (TEPPFA) έχει ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της αξίας που προσφέρουν τα συστήματα πλαστικών σωλήνων για ένα βιώσιμο μέλλον. Μέσω της TEPPFA, αναθέσαμε μια ανεξάρτητη μελέτη στο ινστιτούτο τεχνολογικών ερευνών Flemish (VITO) για την μέτρηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των διαφόρων πλαστικών συστημάτων σωληνώσεων με βάση την αξιολόγηση του κύκλου ζωής τους. Το έργο επικυρώθηκε από τη συμβουλευτική εταιρεία βιωσιμότητας της Denkstatt στην Αυστρία.

Image picture

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email