Image picture

Το να σκεφτόμαστε το μέλλον αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας. Ας το σχεδιάσουμε μαζί.

#εξέλιξη

Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μας να περιμένουμε τις εξελίξεις να συμβούν. Κλιματική αλλαγή, ρύπανση του περιβάλλοντος, αστικοποίηση, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη κοινωνία που βασίζεται όλο και περισσότερο στα δεδομένα κ.τ.λ. Είναι μονάχα μερικές από τις πτυχές της σημερινής εποχής.

Τις βλέπουμε ως πρόσκληση για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Έχουμε την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα, τους συνεργάτες και την διάθεση να προβλέψουμε τις μελλοντικές ανάγκες αλλά και να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε αυτές που αποδεικνύονται απρόβλεπτες.

Πραγματική καινοτομία είναι η πρόβλεψη των αναγκών μας προτου αυτές εμφανιστούν.

Zoran Davidovski, Υπεύθυνος Ερευνάς & Ανάπτυξης Pipelife International

Δεν είμαστε τυχαία ο κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής λύσεων σωληνώσεων. Για την καλύτερη πρόβλεψη των αναγκών ενός συνεχώς εξελισσόμενου κόσμου. αναπτύσσουμε συνεχώς όχι μόνο τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, αλλά και τους ιδίους μας του εαυτούς. 

Zoran Davidovski
Pipe with 3 Lives

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Για τις περισσότερες εταιρείες, καινοτομία σημαίνει βελτίωση διαδικασιών. Ωστόσο, για εμάς στην Pipelife, η καινοτομία σημαίνει επίσης την αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού. Διαθέτουμε στην αγορά καινοτόμα προϊόντα, διαδικασίες και ιδέες, ώστε να είστε καλύτερα εξοπλισμένοι και προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του αύριο.

PE PVC Pipe

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Το μέλλον είναι ''smart'' - το ίδιο τα συστήματά μας. Πλέον οι αισθητήρες και οι υπολογιστές διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση έργων υποδομής περισσότερο από ποτέ. Με τη δυνατότητα αξιοποίησης της ισχύος των ψηφιακών δεδομένων, τα προϊόντα μας επιτρέπουν την πρόληψη των πλημμυρών και την πρόσβαση σε πόσιμο νερό, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Stormbox

ερευνα & αναπτυξη

Ως παγκόσμιος ηγέτης κατασκευαστικών λύσεων, αυξάνουμε συνεχώς τον πήχη και επενδύουμε στην ανάπτυξη των προϊόντων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών μας, ώστε είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του αύριο.


Οδηγούμαστε στην καινοτομία

Η καινοτομία δεν είναι απαραίτητα η πρώτη μας προτεραιότητα. Βασική μας προτεραιότητα είναι επίσης η βελτίωση των διαδικασιών και των προϊόντων μας. Το τμήμα Ερευνάς & Ανάπτυξης της Pipelife είναι στενά συνδεδεμένο με την ομάδα του τμήματος των προϊόντων καθώς και με αυτήν του marketing. Ο στόχος μας είναι σαφής: να εφαρμόζουμε συνεχώς και να αυξάνουμε την τεχνογνωσία μας ώστε να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα στην αγορά που παρέχουν με την σειρά τους σταθερή αξία στους συνεργάτες μας.

Η ενέργεια "Ideas & More" που εφαρμόστηκε το 2009 για όλου τους υπαλλήλους της Pipelife είναι χαρακτηρισμό παράδειγμα. Μέσω αυτής οι άνθρωποι μας μπορούν να προωθούν καινοτόμες λύσεις και ιδέες για διαδικασίες παραγωγής, απόβλητα, ανακύκλωση και περιβαλλοντικές εξελίξεις.

People

Προηγμενα συστηματα και καινοτομες λυσεις

Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. Χάρη στο ταλέντο των ανθρώπων της Pipelife διεθνώς και σε συνδυασμό με τα σχόλια και τις προτάσεις των συνεργατών μας, βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστα και προηγμένα συστήματα που ικανοποιούν τις ανάγκες του αύριο.

μια Έξυπνη λύση ανίχνευσης πόσιμου νερού

Ο συνεργάτης καινοτομίας της Pipelife Ολλανδίας MMID, επισκέφθηκε το εργαστήριο δοκιμών της Pipelife Ολλανδίας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει μία από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα πόσιμου νερού: μια δομημένη και πραγματικά έξυπνη λύση.


Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email