ερευνα & αναπτυξη

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο των επιχειρησεων μας

Ως παγκόσμιος ηγέτης κατασκευαστικών λύσεων, αυξάνουμε συνεχώς τον πήχη και επενδύουμε στην ανάπτυξη των προϊόντων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών μας, ώστε είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τις ανάγκες του αύριο.

με τα ματια στο μελλον

Οι εφαρμογές διαχείρισης όμβριων και υπονόμων αναβαθμίζονται σημαντικά χάρη στη μοναδική εφαρμογή παραγωγής υψηλής ακρίβειας της Pipelife. 

Αυτό που μέχρι τώρα έχει χρησιμεύσει μόνο για την κατασκευή απλών αντικειμένων ή πρωτοτύπων, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ιστορία ως μέσο μαζικής παραγωγής. 

Ως παγκόσμια πρωτοπορία, χρησιμοποιούμε τεχνολογία αυτόματης εκτύπωσης 3D για την παραγωγή πλήρως προσαρμοσμένων φρεατίων πολυπροπυλενίου (PP) ως μέρος των συστημάτων προϊόντων διαχείρισης όμβριων και υπονόμων.

3D printer
3D printer
3D printer
3D printer
3D printer

μια Έξυπνη λύση ανίχνευσης πόσιμου νερού

Ο συνεργάτης καινοτομίας της Pipelife Ολλανδίας MMID, επισκέφθηκε το εργαστήριο δοκιμών της Pipelife Ολλανδίας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει μία από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα πόσιμου νερού: μια δομημένη και πραγματικά έξυπνη λύση.

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής αντιμετωπίζουμε ισχυρές βροχοπτώσεις, μεγάλες περιόδους ξηρασίας, περιόδους καύσωνα και ξαφνικές νεροποντές. Οι άμεσες συνέπιες των ξαφνικών καταιγίδων και η ανάγκη λύσεων διαχείρισης όμβριων αυξάνονται. Η μόλυνση και η αύξηση στο κόστος του νερού μας δημιούργησαν την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης ώστε να μπορείτε να συλλέγετε, να συγκεντρώνετε και να επαναχρησιμοποιείτε τα όμβρια αποδοτικά.

Raineo_Video

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email