εξυπνα και ψηφιακα

εξυπνες & καινοτομες λυσεις

Το μέλλον είναι ''smart'' - το ίδιο τα συστήματά μας. Πλέον οι αισθητήρες και οι υπολογιστές διευκολύνουν την παρακολούθηση και τη διαχείριση έργων υποδομής περισσότερο από ποτέ. Με τη δυνατότητα αξιοποίησης της ισχύος των ψηφιακών δεδομένων, τα προϊόντα μας επιτρέπουν την πρόληψη των πλημμυρών και την πρόσβαση σε πόσιμο νερό, με το πάτημα ενός κουμπιού.

μια Έξυπνη λύση ανίχνευσης πόσιμου νερού

Ο συνεργάτης καινοτομίας της Pipelife Ολλανδίας MMID, επισκέφθηκε το εργαστήριο δοκιμών της Pipelife Ολλανδίας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει μία από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα πόσιμου νερού: μια δομημένη και πραγματικά έξυπνη λύση.

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής αντιμετωπίζουμε ισχυρές βροχοπτώσεις, μεγάλες περιόδους ξηρασίας, περιόδους κάυσωνα και ξαφνικές νεροποντές. Οι άμεσες συνέπιες των ξαφνικών καταιγίδων και η ανάγκη λύσεων διαχείρισης όμβριων αυξάνονται. Η μόλυνση και η αύξηση στο κόστος του νερού μας δημιούργησαν την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης ώστε να μπορείτε να συλλέγετε συγκεντρώνετε και επαναχρησιμοποιείτε τα όμβρια αποδοτικά.

Raineo_Video

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email