Αποχετευση

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

master 3 plus - ta ΣΙΩΠΗΛΑ Συστηματα αποχετευσησ

Οι σωλήνες αποχέτευσης αποτελούν βασικό συστατικό για κάθε δομή του κτιρίου, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να είναι θορυβώδεις και ενοχλητικοί. Τα premium ηχομονωμένα συστήματα σωληνώσεων γνωστά σε πολλές χώρες ως Master 3 Plus , ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτήν ακριβώς την πρόκληση.

Το συστήματα σωληνώσεων Master 3 Plus παράγεται συμφώνα με την προδιαγραφή EN 1451 και είναι πιστοποιημένο για τις ηχομονωτικές του ιδιότητες από το Ινστιτούτο Fraunhofer της Στουτγάρδης.

πλεονεκτηματα με μια ματια:

  • Εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης ήχου 15 [dB(A)] σε όγκο ροής 4 (L/sec), χάρη στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και την δομή τριών στρωμάτων από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο
  • Βέλτιστες υδραυλικές ιδιότητες
  • Στεγανότητα και γρήγορη συναρμολόγηση χάρη στις συνδέσεις ελαστικού δακτυλίου με σημάδια οδηγού
  • Υψηλή ακαμψία και αντοχή στην κρούση για χειρισμό και εγκατάσταση χαμηλού κινδύνου
  • Δυνατότητα εγκατάστασης σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
  • Υψηλή αντοχή σε χημικές ουσίες (pH 2 εώς pH 12)
  • Πλήρες σύστημα ευελιξίας στην διάταξη εγκατάστασης
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση

πτυχες του συστηματος που πρεπει να γνωριζετε:

Εξαιρετικά ηχομονωμένο, προηγμένο σύστημα αποχέτευσης τριών στρωμάτων

Το MASTER 3 PLUS είναι ένα σύγχρονο σύστημα σωλήνων και εξαρτημάτων αποχέτευσης, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ποιοτικής κατασκευής και στέγασης.

Τρία στρώματα που προσφέρουν ξεκάθαρα οφέλη

Το λείο εσωτερικό στρώμα εμποδίζει την επικάθιση υλικών και ενισχύει την ηχομόνωση. Το συμπαγές μεσαίο στρώμα εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, εξαιρετική στιβαρότητα και αποτελεί την βασική πηγή ηχομόνωσης. Το καφέ εξωτερικό στρώμα προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε κρούση ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εξελιγμένο εξάρτημα με νέο σχεδιασμό και όψη

Το εξάρτημα MASTER 3 PLUS συνδυάζει εξαιρετική ακαμψία και υψηλό βάρος, με πάχος τοιχώματος πάνω από τον μέσο όρο. Διαθέτει ένδειξη βάθους σύνδεσης της μούφας ενώ προσφέρει αποτελεσματικές ηχομονωτικές ιδιότητες επιτρέποντας ταυτόχρονα απλή και αξιόπιστη εγκατάσταση.

Πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας

Το MASTER 3 PLUS είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο από υλικά της υψηλότερης ποιότητας. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής των σωλήνων τριών στρωμάτων και η σχεδίαση της μούφας σύνδεσης, εγγυώνται εξαιρετική εφαρμογή και στεγανοποίηση σε κάθε χρήση.

Το εξάρτημα του MASTER 3 PLUS

Μεγαλύτερο βάρος και τοιχώματα μεγαλύτερου πάχους

Η τελευταία γενιά εξαρτημάτων του MASTER 3 PLUS με βελτιωμένη σχεδίαση και με μέση αύξηση του βάρους κατά 60%, παρουσιάζουν μεγαλύτερη ακαμψία και ταξινομούνται πλέον στην κατηγορία SN4.

Εξαιρετική ηχομόνωση

Η ανωτέρω αναφερόμενη αύξηση βάρους έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα και την ουσιαστική βελτίωση της ηχομόνωσης.

Βελτιστοποιημένες συνδέσεις.

Το νέο σχήμα της μούφας σύνδεσης εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση από το άκρο του εισαγόμενου σωλήνα στην υποδοχή του εξαρτήματος, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και την σημαντική μείωση του στροβιλισμού.

Εσωτερική καμπύλωση διακλάδωσης

Η εσωτερική καμπύλωση στο ΤΑΥ επιτρέπει τη σύνδεση μεγαλύτερου αριθμού οικιών με τον κεντρικό κάθετο σωλήνα αποχέτευσης. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σημαντικά υψηλότερης ροής σε σύγκριση με τα συμβατικά ΤΑΥ του εμπορίου.

Master 3 Plus Formstück für Abflussrohr

Σχεδιασμένο για όλες τις απαιτήσεις κτιρίων

Εξασφαλίζοντας γρήγορη εγκατάσταση χάρη στις συνδέσεις ελαστικού δακτυλίου, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα το σύστημα σωλήνων που επιθυμείτε, είτε πρόκειται εξολοκλήρου για νέο είτε για αντικατάσταση παλαιού συστήματος.

Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων όχι μόνο προσαρμόζεται στις σημερινές απαιτήσεις δικτύων αποχέτευσης, αλλά επιτρέπει επίσης την σύνδεση με συστήματα αποστράγγισης κατασκευασμένα από παλιά υλικά που χρειάζονται ανακαίνιση.

Περιττό να αναφέρουμε πως έχοντας στη διάθεσή σας συστήματα υψηλής ποιότητας και μείωσης θορύβου, οι σωλήνες σας μπορούν να αποχετεύσουν το νερό αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Master 3

εργα αναφορας

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ

Η Pipelife Αυστρίας έχει προμηθεύσει το μεγαλύτερο μέρος των σωλήνων και εξαρτημάτων για τις οικοδομικές δραστηριότητες ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Götzendorf, Αυστρία. Από την γραμμή παροχής νερού οικιακής χρήσης και την ενδοδαπέδιας θέρμανση, έως το σύστημα αποχέτευσης, όλα παρέχονται από μία μόνο πηγή. Η υπεύθυνη εταιρεία εγκατάστασης επέλεξε την Pipelife ως συνεργάτη σε αυτό το έργο, όχι μόνο λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων, αλλά και για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει.

Goetzendorf building service installations from one source

Ουγγαρία: συμβαλλοντας στην άνετη διαβίωση

Στην κατασκευή κτιρίων, οι εργολάβοι αντιμετωπίζουν μερικές φορές προκλήσεις στην εξεύρεση κατάλληλων λύσεων/προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών τους. Το Párizsi Udvar, ένα υψηλής ποιότητας μικτό συγκρότημα έκτασης 6540 m², είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι υπηρεσίες του προμηθευτή, η εγγύτητα και η ευελιξία μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστούν τέτοιες προκλήσεις συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του έργου.

Parizsi Udvar Pipelife Building Solutions

Δείτε άλλα συστήματα αποχετευσης

Recycling pictures

Σωλήνες PVC-U Γενικών Εφαρμογών

Σωλήνες Πολυπροπυλενίου με ελαστικο δακτυλιο

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email