Διαχειρηση ομβριων

Αποθηκευση ομβριων

ποτε ειναι η αποθηκευση των ομβριων απαραιτητη;

Η αποθήκευση βρόχινου νερού συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των κτιρίων από πλημμύρες και υπερχειλίσεις. Σε περιόδους ισχυρών βροχοπτώσεων, το έδαφος δεν μπορεί πάντα να απορροφήσει όλο το νερό της καταιγίδας ταυτόχρονα ή η χωρητικότητα του συστήματος σωληνώσεων είναι υπερφορτισμένη. Αργότερα, σε περιόδους ξηρασίας, λείπει το νερό που δεν μπορούσε να απορροφήσει.

Τα συστήματα διαχείρισης των όμβριων αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα συλλέγοντας τα επιπλέον όμβρια ύδατα είτε σε συστήματα Stormbox είτε σε δεξαμενές αποθήκευσης από σωλήνες μεγάλης διαμέτρου και διατηρώντας το μέχρι να χρειαστεί ή μπορεί να αποφορτιστεί με ασφάλεια.

Τι προσφερουμε

Με το σύστημα Pipelife Stormbox System προσφέρουμε μία λύση αποθήκευσης νερού που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, Το υπόλοιπο σύστημα Raineo συλλέγει και διοχετεύει το νερό μέσα από φρεάτια και σωλήνες σε ένα υπόγειο σύστημα διήθησης και καθαρισμού και τελικά μέσα στο Stormbox. Από εκεί το νερό μπορεί είτε να απελευθερωθεί σε ελεγχόμενο ρυθμό ή να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Μπορούμε να σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να υπολογίσετε την απαραίτητη χωρητικότητα και να επιλέξετε το βέλτιστο σύστημα Stormbox που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

STORMBOX

To Stormbox είναι η καρδία του συστήματος Raineo. Είναι ένα ελαφρύ αλλά σταθερό πλαστικό κιβώτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διαχείριση νερού. Πολλά Stormbox μπορούν εύκολα να στοιβαχθούν για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη δεξαμενή νερού. Ανάλογα με την εφαρμογή τους, το Stormbox μπορεί να καλυφθεί με μία μεμβράνη πολυαιθυλενίου για την αποθήκευση νερού ή γεωύφασμα για την διήθηση νερού στο χώμα. Τα Stormbox εγκαθίστανται πολύ γρήγορα και μπορούν να συνδεθούν έυκολα με σωλήνες δεξαμενές καθαρισμού και φρεάτια. Αυτό είναι ένα απλό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης όμβριων που μπορεί να κατασκευαστεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν 2 τύποι Stormbox:

  • Stormbox I: Η οικονομική λύση για μικρότερα project. Τα κιβώτια συνδέονται με κλίπ.
  • Stormbox II: Η ισχυρότερη και πιο εξειδικευμένη λύση για μεγαλύτερα έργα. Μπορεί να αντέξει υψηλότερα βάρη και συνδέεται με σύστημα push-fit.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Stormbox Επισκεφτείτε της ενότητα λήψης αρχείων της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας.

 

Stormwater Management

Raineo® – Η πλημμύρα γίνεται φαντασία.

Η Pipelife συνειδητοποίησε νωρίς ότι το μεταβαλλόμενο κλίμα μας απαιτεί μια νέα προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων. Το σύστημα Raineo® αποτρέπει τόσο τις πλημμύρες όσο και τη ρύπανση και συνδυάζει τα συστήματα αποχέτευσης με λύσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης.

Το Raineo® επιτρέπει την ανακύκλωση του νερού - Η Pipelife έχει δεσμευτεί προς τη βιωσιμότητα και ενσωματώνει αυτήν την πτυχή σε κάθε στάδιο παραγωγής. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλη διάρκεια ζωής, την οποία η Pipelife διασφαλίζει συμμορφώνοντας με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας παρθένες πρώτες ύλες και κάνοντας τον έλεγχο ή τον καθαρισμό γρήγορο και απλό.

Stormbox cover

Pipelife Raineo

Το σύστημα διαχείρισης ομβρίων

Video Pipelife: μια ταινια ειναι 1000 εικόνες

Παρακολουθήστε τα video που παρέχουμε για πολλά απο τα προϊόντα μας και για μεθόδους εγκατάστασης. Δείτε το κανάλι μας στο Youtube για περισσότερα.


Νέα και έργα αναφοράς.

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Οι πόλεις μας μεγαλώνουν σε μέγεθος και πληθυσμό, το κλίμα αλλάζει και το νερό γίνεται όλο και σπανιότερο. Αναγκαζόμαστε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε τις κοινότητες μας ασφαλείς και για να εξασφαλίσουμε την ευμάρεια των μελλοντικών γενεών. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση της Πολωνίας και ποια προβλήματα που σχετίζονται με το νερό μπορούμε να λύσουμε με την βέλτιστη διαχείριση όμβριων τόσο στην Πολωνία αλλά και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. 

Stormwater Management

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email