Image picture

Το καθαρό νερό ειναι σημαντικό για μια υγιή ζωη. Απολαυστε το ελευθερα.

PIPELIFE - ALWAYS PART OF YOUR LIFE

Ασφαλες ποσιμο νερο απευθειας απο την πηγη

Είτε κατασκευάζετε ένα καινούριο σπίτι ή κτίριο, είτε αντικαθιστάτε τους παλιούς, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε ποιο σύστημα παροχής ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Ίσως να αναρωτιέστε ποιοι σωλήνες είναι οι περισσότερο ασφαλείς και θα διαρκέσουν για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα. 

Με τα σωστά συστήματα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι σωλήνες σας θα είναι ανθεκτικοί, ασφαλείς και πάνω απ' όλα θα μπορούν να παρέχουν καθαρό νερό με συνέπεια ακόμα και αν εσείς λείπετε για μεγάλα διαστήματα.

Τι οφελη μπορειτε να περιμενετε;

Product

Οι σωλήνες εφαρμογών ύδρευσης της εταιρίας μας είναι εντελώς απαλλαγμένοι από πλαστικοποιητές και μέταλλα, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης ή διάβρωσης. Εξαιτίας του λείου εσωτερικού τους δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανάπτυξη μικροβίων. Με δεδομένο ότι η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από έναν επαγγελματία του χώρου απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. 

Οι πλαστικοί σωλήνες δεν σκουριάζουν ούτε διαβρώνονται και είναι πολύ ανθεκτικοί στην θερμότητα και σε συνθήκες μηδενικής θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν δεν χρησιμοποιείτε τους σωλήνες νερού για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος να επηρεαστεί το χρώμα, η γεύση και η ποιότητα του νερού.

Οι πλαστικές σωληνώσεις είναι κακοί αγωγοί της θερμότητας και επομένως διατηρούν καλύτερα τη θερμοκρασία του νερού που μεταφέρουν, με αποτέλεσμα την μικρότερη απώλεια θερμότητας. Αν και σας συνιστούμε να μονώνετε όλους τους σωλήνες σας, οι πλαστικοί σωλήνες είναι λιγότερο επιρρεπείς σε εφίδρωση ακόμη και όταν δεν είναι μονωμένοι.

Οι πλαστικοί σωλήνες μπορούν να συνδεθούν με ασφάλεια και ταχύτητα μεταξύ τους ή με μεταλλικούς σωλήνες, χωρίς συγκόλληση και χωρίς κίνδυνο πρόκλησης φθοράς από χημικές αντιδράσεις. Υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκατασταθεί σωστά από έναν επαγγελματία, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς διαρροές με ελάχιστη έως καθόλου απαραίτητη συντήρηση.


Επιλέξτε σωλήνες υδρευσης που συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα

Τα εθνικά και διεθνή πρότυπα παραγωγής διασφαλίζουν ότι μπορείτε να βασιστείτε σε ένα σαφώς καθορισμένο επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας υγιεινής ενός προϊόντος. Η Pipelife φροντίζει πάντα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά πιστοποιημένα προϊόντα. Τα συστήματα σωληνώσεων παροχής νερού της Pipelife όπως τα PEX, PERT, Hydrolife S.D και οι πολυστρωματικοί σωλήνες, συμμορφώνονται με αυστηρά εθνικά και διεθνή πρότυπα ποιότητας, για να παρέχουν μια ασφαλή διανομή πόσιμου νερού.

Radopress

Επιλέξτε αξιόπιστες λύσεις με την ελάχιστη συντήρηση

Οι πλαστικοί σωλήνες είναι γνωστοί για την ανθεκτικότητα τους και την αντοχή τους στη διάβρωση. Όταν εγκατασταθούν σωστά, έχουν σχεδιαστεί ώστε να διαρκούν για δεκαετίες.

Σε αντίθεση με άλλα διαθέσιμα υλικά, οι πλαστικοί σωλήνες απαιτούν επίσης ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση.

pert pipes

Αναρωτιέστε πόσο βιώσιμοι είναι οι πλαστικοί σωλήνες;

Το πλαστικό γενικότερα έχει αποκτήσει κακή φήμη στις μέρες μας. Ωστόσο, η χρήση πλαστικού υδραυλικών εγκαταστάσεων εντός και γύρω από τα κτίρια μπορεί να είναι πολύ ευεργετική όχι μόνο για τον χρήστη, αλλά και για το περιβάλλον, ειδικά σε σύγκριση με άλλα υλικά.

Χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής

Σε σύγκριση με τους μεταλλικούς σωλήνες, οι πλαστικοί σωλήνες είναι μια προτιμώμενη εναλλακτική λύση όταν εξετάζουμε την κατανάλωση ενέργειας των προϊόντων και το αποτύπωμα άνθρακα, από την κατασκευή έως την εγκατάσταση και μετά. Όταν σκεφτόμαστε περιβαλλοντικές επιπτώσεις πρέπει να εξετάσουμε περισσότερο τις εκπομπές CO2 και πρέπει να συμπεριλάβουμε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής του προϊόντος.

Διάρκεια ζωης 100 ετών

Τα πλαστικά συστήματα σωληνώσεων είναι μια βιώσιμη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή, ειδικά όταν λαμβάνεται υπόψιν η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Με ανώτερη αντοχή στη διάβρωση και την τριβή, την εξαιρετική απόδοση και τη στεγανότητα, πολλοί πλαστικοί σωλήνες έχουν εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τουλάχιστον 100 χρόνια.

100 % Ανακυκλώσιμο προϊόν

Οι πλαστικοί σωλήνες της Pipelife είναι 100% ανακυκλώσιμοι, και μερικοί μπορούν ακόμη και να ανακυκλωθούν περισσότερες από μία φορές, επανεισέρχονται στη διαδικασία παραγωγής ως ποιοτικά ανακυκλωμένο πλαστικό. Κάθε χρόνο αυξάνουμε την αναλογία των ανακυκλωμένων πλαστικών στις γραμμές παραγωγής μας διασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τα υλικά σωληνώσεων και τις μεθόδους εγκατάστασης για τα οικοδομικά σας έργα, ακολουθούν ορισμένοι διαδυκτιακοί σύνδεσμοι της Pipelife International που θα βρείτε χρήσιμους και ενδιαφέροντες.

how to join copper with plastic

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email