Šildymas ir vėsinimas
Šildymas ir vėsinimas

Το νερό αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας. Εξασφαλίστε ότι σας παρέχεται με ασφάλεια.

Αξιόπιστα και αποδοτικά συστήματα ύδρευσης

Ασφάλεια, υγιεινή, ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χαμηλό κόστος συντήρησης, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση είναι μερικές από τις πιο βασικές απαιτήσεις που θα είχε κανείς από ένα σύστημα παροχής νερού. Με δεκαετίες εμπειρίας, η πλήρης γκάμα συστημάτων πόσιμου νερού της Pipelife παρέχει αξιοπιστία, ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάσταση. Ασφαλώς η ποικιλία των συστημάτων μας είναι απαλλαγμένη από βαρέα μέταλλα και τοξικές χημικές ουσίες οπότε βρίσκονται στην διάθεση σας οι ασφαλέστερες επιλογές που ταυτόχρονα απαιτούν την ελάχιστη συντήρηση.

Πιστοποιημένα με εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, τα συστήματα παροχής νερού της Pipelife είναι η καταλληλότερη επιλογή για την παροχή πόσιμου νερού σε σπίτια και κτίρια.

PLK_Pipelife-Radopress

Πολυστρωματικές Σωλήνες

pert pipes

σωληνες PEX & PERT

greenlife pipes

Σωληνες PPR & GFR

Classic PE Water Pipe Closeup

Σωληνες Πολυαιθυλενιου S.D

Νεα και εργα αναφοράς

(TEPPFA) διάρκεια ζωής άνω των 100 ετών

Σεπτ. 13, 2019 | 1,5' ανάγνωση

Μία από τις πτυχές που εξετάζονται στο Life Cycle Assesment (LCA) είναι η διάρκεια ζωής η οποία αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που ένα προϊόν μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία. Ως ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικών Σωλήνων και Εξαρτημάτων (TEPPFA), η Pipelife είναι υπερήφανη που δηλώνει ότι τα συστήματα σωληνώσεων για πόσιμο νερό αντέχουν στη δοκιμή του χρόνου με διάρκεια ζωής άνω των 100 ετών.

Service Life

Θέλετε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ όλων των συστημάτων;

Συνήθως οι επαγγελματίες έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις σχετικά με τον τύπο σωλήνων που χρησιμοποιούν για κάθε εφαρμογή. Ωστόσο εάν ψάχνετε για κάποιο διαφορετικό σύστημα σωληνώσεων για χρήση και παροχή νερού, παρακάτω αναλύουμε τις γενικές διαφορές μεταξύ των συστημάτων μας.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του σωλήνα, σε σύγκριση με τον μονοστρωματικό, είναι ότι το στρώμα αλουμινίου λειτουργεί ως φράγμα οξυγόνου. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ιδανικό για παροχή ζεστού νερού και εφαρμογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Όταν χρησιμοποιείται σε συστήματα σωληνώσεων ζεστού νερού το φράγμα αλουμινίου προστατεύει τον λέβητα/θερμοσίφωνα και τα επιμέρους εξαρτήματα από την διάβρωση διατηρώντας τα οξειδωτικά στοιχεία εκτός του νερού. Παρατείνοντας έτσι περαιτέρω την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του συστήματος.

Η ευελιξία του, η γρήγορη και αποτελεσματική εγκατάσταση και η ελάχιστη συντήρηση που απαιτείται το καθιστούν το ιδανικό σύστημα για οικιακή θέρμανση. Είναι ανθεκτικό στην διάβρωση οπότε και αποτελεί μια ασφαλής σωλήνωση για πόσιμο νερό και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου PERT χρησιμοποιούν τα ίδια και αξιόπιστα συστήματα σύνδεσης που χρησιμοποιούνται για τις σωλήνες PEX.

Όντας δικτυωμένο υλικό, το PEX παρουσιάζει ιδιότητες όπως μεγαλύτερη και μακροπρόθεσμη σταθερότητα έναντι της εσωτερικής πίεσης σε υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην ανάπτυξη ρωγμών. Είναι ιδανικό για συστήματα Ζεστού & Κρύου νερού και με την δυνατότητα κάμψης του σωλήνα γύρω από γωνίες και κλειστά σημεία, απαιτούνται λιγότερα εξαρτήματα σύνδεσης επιταχύνοντας έτσι την εγκατάσταση.

Σημαντικά πλεονεκτήματα των σωλήνων PPR είναι η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, η στεγανότητα του δικτύου, η υψηλή ηχομόνωση και η αντοχή στην κρούση. Οι ιδιότητες αυτές το καθιστούν ιδανικό για συστήματα υγιεινής που χρησιμοποιούνται σε μπάνια και τουαλέτες για την μεταφορά ζεστού νερού. 


κοινότητες ανά τον κόσμο βασίζονται στην ποιότητα, τις υπηρεσιες και την τεχνογνωσία μας

Ως διεθνής εταιρεία με πολυάριθμα έμπειρα στελέχη στον τομέα των κατασκευών, κοινότητες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις υπηρεσίες μας, στην ποιότητα και στην εις βάθος γνώση μας για αξιόπιστες και επιτυχημένες λύσεις σωληνώσεων. Βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να παρέχουμε τεχνικές γνώσεις για τα εκάστοτε κτιριακά σας έργα, με την δυνατότητα ανάλυσης των αναγκών του έργου μέσα από την διεθνή οπτική μας. Μαζί με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, χτίζουμε καινοτόμες λύσεις για ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Pipelife Locations Map

δειτε τα υπόλοιπα κτιριακά συστηματα και λύσεις μας

Hot Cold

θερμανση & δροσισμός

Soil Waste

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Ασφαλες ποσιμο νερο

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαχειριση ομβριων

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email