υδρευση

ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ (PE80)

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου 2ης Γενιάς (PE80) για Εφαρμογές Κρύου Πόσιμου Νερού

H PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τους σωλήνες πολυαιθυλενίου για δίκτυα πόσιμου νερού HYDROLIFE® SD. Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας στην παραγωγή αυτών των προϊόντων, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και μέσων παραγωγής, εγγυώνται τη μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Οι σωλήνες HYDROLIFE® SD παράγονται από πρώτες ύλες πιστοποιημένες από διεθνείς αναγνωρισμένους οργανισμούς ως προς την καταλληλότητά τους για πόσιμο νερό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ 12201 και, κάτω από κανονικές συνθήκες λειτουργίας, έχουν διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 100 χρόνια. (διάγραμμα)

Διατίθενται σε ρολά, χρώματος μπλε ή μαύρου με μπλε ρίγες (για UV προστασία), σε ειδική προστατευτική συσκευασία και συνδέονται με ορειχάλκινα ή πλαστικά εξαρτήματα μηχανικής σύνδεσης.

Πλεονεκτήματα:

  • Ιδανική λύση για συστήματα ύδρευσης κρύου πόσιμου νερού
  • Μεγάλη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής
  • Ευκαμψία για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Ασφαλώς, όλοι οι σωλήνες μας πληρούν αυστηρά εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας για την ασφαλή μεταφορά και προστασία του πόσιμου νερού.

Πόσο βιώσιμα είναι τα υλικά μας;

Λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, των πλήρως ανακυκλώσιμων υλικών και των χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τα συστήματα σωλήνων πόσιμου νερού της Pipelife συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής, χρησιμοποιώντας τις διαδικασίες παραγωγής με τις χαμηλότερες επιπτώσεις.


Για να παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια γύρω από το περιβαλλοντικές επιπτώσεις των πλαστικών σωληνώσεων, ειδικά σε σύγκριση με άλλα υλικά σωληνώσεων, η Pipelife δημιούργησε ένα εργαλείο υπολογισμού περιβαλλοντικής δήλωσης προϊόντος (EPD), διαθέσιμο ως εφαρμογή iOS για το iPad σας.

Image picture

Δείτε άλλα συστήματα υδρευσης

Daugiasluoksniai vamzdžiai

Πολυστρωματικές Σωλήνες

pert pipes

σωληνες PEX & PERT

PPR pipes

Σωληνες PP-R & GF-R

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email