Έργα Αναφοράς

Aegina potable water supply solution

Υδροδότηση Αίγινας -Ένα ιστορικό έργο πραγματοποιείται

Μαι. 28, 2020 | 3,5' ανάγνωση

H Pipelife πλειοδοτώντας σε θέματα ποιότητας, λύσεων και τεχνολογίας κρίθηκε ως ο πλέον ικανός και αξιόπιστος συνεργάτης τόσο για την παραγωγή των απαιτούμενων σωλήνων όσο και για την κατασκευή των αντίστοιχων και ιδιαίτερα κρίσιμων σωληνογραμμών, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πόντιση τους μεταξύ Σαλαμίνας - Αίγινας θα έφτανε σε κάποια σημεία και τα 100 μέτρα βάθος!

Εδνοδαπέδια Θέρμανση Γέρακας

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟN ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιουλ. 15, 2020 |  2,5' ανάγνωση

Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Pipelife. Οι ανάγκες του εργολάβου για την διεξαγωγή της μελέτης, την επίλυση του προβλήματος περιορισμένου ύψους και της επίτευξης αυτονομίας στους χώρους του κτιρίου καλυφθήκαν απολυτά.

20201006_093625.jpg

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οκτ. 16, 2020 |  2,5' ανάγνωση

Πρόκειται για μία μεγάλη καινοτομία της Pipelife στις εφαρμογές θέρμανσης και Δροσισμού μέσω πάνελ γυψοσανίδας με ενσωματωμένο πολυστρωματικό σωλήνα PERT/EVOH/PERT με φραγή οξυγόνου. Από την διεξαγωγή της μελέτης μέχρι και την τελική εγκατάσταση, η ομάδα μας βρίσκεται διπλά σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Goetzendorf building service installations from one source

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Μαι. 09, 2020 |  4' ανάγνωση

Η Pipelife Αυστρίας έχει προμηθεύσει το μεγαλύτερο μέρος των σωλήνων και εξαρτημάτων για τις οικοδομικές δραστηριότητες ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Götzendorf, Αυστρία. Από την γραμμή παροχής νερού οικιακής χρήσης και την ενδοδαπέδια θέρμανση, έως το σύστημα αποχέτευσης, όλα παρέχονται από μία μόνο πηγή. 

Parizsi Udvar Pipelife Building Solutions

ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ

Μαι. 09, 2020 |  4' ανάγνωση

Το Párizsi Udvar, ένα υψηλής ποιότητας μικτό συγκρότημα έκτασης 6540 m², είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι υπηρεσίες του προμηθευτή, η εγγύτητα και η ευελιξία μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστούν τέτοιες προκλήσεις συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του έργου.

Wienerberger Haus

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Αυγ. 14, 2019 |  3' ανάγνωση

Ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα ο οποίο συνδυάζει την αειφορία, το σχεδιασμό και την υπερσύγχρονη τεχνολογία κτιρίων κατασκευάστηκε στο Wienerberg στη Βιέννη. Τα συστήματα σωληνώσεων της Pipelife χρησιμοποιήθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες σε όλα τα στάδια κατασκευής του κτιρίου.

Warsaw Bypass S2 Road Drainage

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Απρ. 17, 2020 |  3' ανάγνωση

Για την επίτευξη της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης στην Βαρσοβία, η Γενική Διεύθυνση Εθνικών Οδικών Δικτύων και Αυτοκινητοδρόμων (GDDKiA) οριστικοποίησε την κατασκευή παράκαμψης μήκους 40 χιλιομέτρων, του αυτοκινητόδρομου S2 . Στην παρούσα φάση το τελικό τμήμα των 18,5 χλμ είναι ήδη υπό κατασκευή. 

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Νοε. 13, 2019 |  6,7' ανάγνωση

Οι πόλεις μας μεγαλώνουν σε μέγεθος και πληθυσμό, το κλίμα αλλάζει και το νερό γίνεται όλο και σπανιότερο. Αναγκαζόμαστε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε τις κοινότητες μας ασφαλείς και για να εξασφαλίσουμε την ευμάρεια των μελλοντικών γενεών. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση της Πολωνίας και ποια προβλήματα που σχετίζονται με το νερό μπορούμε να λύσουμε.

Η άρδευση διασφαλίζει τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτων και την ποιότητα των τροφίμων

Αυγ. 19, 2020 |  2' ανάγνωση

H αποτελεσματικότητα των συστημάτων άρδευσης της Pipelife στη γεωργία οφείλεται στην ακρίβεια τους: Ο στόχος αυτής της λύσης άρδευσης είναι σε μεγάλο βαθμό να προστατεύσει και να βελτιώσει την παραγωγή τροφίμων και πρώτων υλών (π.χ. βαμβάκι) εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους (νερό, θρεπτικά συστατικά) ανεξαρτήτως των καιρικών συνθήκων. 

Pipelife has set a world record, Walvis Bay

ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΝ HDPE ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Απρ. 04, 2020 |  2,5' ανάγνωση

Η Pipelife έχει σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ μετά τη μεταφορά σωλήνων άνω των 3,3 χιλιομέτρων από το Stathelle της Νορβηγίας στη Μαλαισία. Για τις ανάγκες αυτού του πραγματικά μεγάλου έργου ρυμουλκήθηκαν 27.720 χιλιόμετρα σωλήνων HDPE μεγάλου μήκους μεγάλης διαμέτρου (LLLD).

HDPE Cooling Water Pipes Punta Catalina Power Plant, Dominican Republic

Σωλήνες HDPE Μεγάλου Διαμετρήματος, Μήκους 350m, Ταξιδευουν στον Ατλαντικό

Ιαν. 12, 2019 |  5' ανάγνωση

Τρεις σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος μήκους 350 μέτρων, οι λεγόμενοι και σωλήνες LLLD (μεγάλου μήκους μεγάλης διαμέτρου), ταξίδεψαν από τη Νορβηγία μέσα από τον Ατλαντικό Ωκεανό μέχρι τον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Punta Catalina στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου χρησιμεύουν ως γραμμές νερού ψύξης.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email