ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ εναν μονο προμηθευτη

Η Pipelife Αυστρίας έχει προμηθεύσει το μεγαλύτερο μέρος των σωλήνων και εξαρτημάτων για τις οικοδομικές δραστηριότητες ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Götzendorf, Αυστρία. Από την γραμμή παροχής νερού οικιακής χρήσης και την ενδοδαπέδια θέρμανση, έως το σύστημα αποχέτευσης, όλα παρέχονται από μία μόνο πηγή. Η υπεύθυνη εταιρεία εγκατάστασης επέλεξε την Pipelife ως συνεργάτη σε αυτό το έργο, όχι μόνο λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων, αλλά και για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει.

Reference Details

Εργολάβος: 
HWSI Hinterobermaier

Τελικός Χρήστης:
GEBÖS

Προϊόντα

  • Σύστημα αποχέτευσης: Master 3 PLUS
  • Πολυστρωματικό σύστημα σωληνώσεων: RADOPRESS 
  • Ενδοδαπέδια Θέρμανση: FLOORTHERM
Residential complex with 31 residences
Residential complex with 31 residences

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ 31 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Για λογαριασμό του στεγαστικού συνεταιρισμού GEBÖS, ένα συγκρότημα κατοικιών με 31 κατοικίες και υπόγειο χώρο στάθμευσης κατασκευάζεται επί του παρόντος στο Götzendorf. Η οικοδομική, τεχνική εγκατάσταση πραγματοποιείται από τις τοπικές υπηρεσίες και την εταιρεία εγκατάστασης HWSI Hinterobermaier. Οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με ελεγχόμενο εξαερισμό δωματίου και ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας αέρα-νερού.

MASTER 3 PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ειδικά σε κτίρια κατοικιών, η ηχομόνωση είναι πάρα πολύ σημαντική για την αποχέτευση. Το MASTER 3 PLUS είναι η τέλεια λύση για την κάλυψη των απαιτήσεων αυτών για σύγχρονες κατοικίες. Τα νέα εξαρτήματα του συστήματος έχουν μεγαλύτερο πάχος τοιχώματος και κατά μέσο όρο 60% μεγαλύτερο βάρος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη κατηγορία ακαμψίας (SN4) καθώς και εξαιρετικές ιδιότητες ηχομόνωσης.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Τα συστήματα σωληνώσεων πολυαιθυλενίου PE της Pipelife χρησιμοποιήθηκαν για τo εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Παράγονται σύμφωνα με το EN 12201 και το ORMNORM B 5014 και είναι πιστοποιημένα από ÖVGW / GRIS. Αυτό σημαίνει ότι πληρούν τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα για υπόγεια δίκτυα νερού.

Το σύστημα πολλαπλών στρωμάτων RADOPRESS από την Pipelife χρησιμοποιείται για την διανομή του κρύου και ζεστού νερού στο σπίτι καθώς και την διανομή θέρμανσης (μικρότερες διαστάσεις). Όλοι οι σωλήνες και τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για ελάχιστη διάρκεια ζωής 50 ετών, το σύστημα εφαρμόζεται παγκοσμίως για εγκαταστάσεις υγιεινής και θέρμανσης, αλατόνερο, ψύξη και σωλήνες πεπιεσμένου αέρα.

Οι σωλήνες RADOPRESS συνδυάζουν τις ιδιότητες του πολυαιθυλενίου με αυτές του αλουμινίου και με αυτόν τον τρόπο εγγυώνται την υψηλότερη δυνατή απόδοση. Τα εξαρτήματα RADOPRESS στις διαστάσεις Φ16mm έως Φ40mm παρουσιάζουν διαρροές σε περίπτωση που δεν έχουν συμπιεστεί (πρεσαριστεί) σωστά. Αυτό σημαίνει ότι εάν μια οποιαδήποτε σύνδεση δεν εχεί ολοκληρωθεί θα εντοπιστεί κατά την διάρκεια της δοκιμής πίεσης του δικτύου (ακόμη και σε δοκιμές χαμηλής πίεσης) και επομένως εξασφαλίζει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά την εγκατάσταση. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν οι διαστάσεις Φ 16, 20, 26, 32 και 40mm. 

FLOORTHERM - ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Για την ενδοδαπέδια θέρμανση χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 14.000 μέτρα σωλήνων Pipelife PE-RT/EVOH/PE-RT (Φ 17mm) με φράγμα οξυγόνου. Αυτός ο τύπος σωληνώσεων έχει υψηλό βαθμό ευελιξίας και επομένως προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην τοποθέτηση ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι συλλέκτες του κυκλώματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Pipelife από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθενται συναρμολογημένοι, έτοιμοι προς εγκατάσταση. Συλλέκτες από 5 έως 8 παροχές χρησιμοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο έργο. Οι συλλέκτες FLOORTHERM της Pipelife διατίθενται από 2 έως 15 παροχές.

"ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ"

Η άποψη της εταιρίας εγκατάστασης για την Pipelife: O Harald Hinterobermaier ιδιοκτήτης της HWSI GmbH, είναι πολύ ευχαριστημένος με την συνεργασία όπως ανέφερε. "Στα μάτια μας η Pipelife είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον οποίο μπορείς να βασιστείς σε όλους τους τομείς, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις ανάγκες μας χάρη στην μεγάλη γκάμα προϊόντων της. Η συνέπεια στις παραδώσεις, καθώς και το εξαιρετικό service, καθιστούν την Pipelife τον τέλειο συνεργάτη. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το συγκεκριμένο έργο αλλά και για παλαιότερα όπως το Δημοτικό σχολείο του Götzendorf."
"Ήταν πάντα δίπλα μας"

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email