ενδοδαπεδια θερμανση στοn Γερακα αττικης

H Pipelife Ελλάς με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σωληνώσεων Ζεστού & Κρύου, μπορεί να σας προσφέρει μία πλήρης και συνολική λύση ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Από την διεξαγωγή της μελέτης μέχρι και την τελική εγκατάσταση, η ομάδα μας βρίσκεται διπλά σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

πληροφορίες εργου

Έργο:
Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Θέση:
Γέρακας, Αττική

Τελικός Χρήστης:
Διάθεση διαμερισμάτων προς πώληση

Προϊόντα

 • Πολυστρωματική σωλήνα FLOORTHERM PERT/EVOH/PERT 16x2,0mm
 • Μορφόπλακα χαμηλού προφίλ EPS 200 FLOORTHERM 10mm 
 • Περιμετρική Ταινία RADOPRESS 8mm
 • Στηρίγματα σωλήνων ενδοοδαπέδιας RADOPRESS
 • Συλλέκτης με παροχόμετρο RADOPRESS 12 κυκλωμάτων
 • Θερμοηλεκτρικός κινητήρας συλλέκτη RADOPRESS
 • Κεντρική μονάδα ελέγχου
 • Ρακόρ μηχ.σύσφιξης(EUROCONUS) RADOPRESS 16mmx2mm
 • Καμπύλη κάμψης PEX/PERT Φ16/18
 • Σετ διακόπτη ''Ζεστό-Κρύο'' RADOPRESS με θερμόμετρο
 • Προσμικτικό βελτιωτικό γαλάκτωμα τσιμεντοκονιών δαπέδου
 • Ίνες πολυπροπυλενίου

Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Pipelife. Οι ανάγκες του εργολάβου για την διεξαγωγή της μελέτης, την επίλυση του προβλήματος περιορισμένου ύψους και της επίτευξης αυτονομίας στους χώρους του κτιρίου καλυφθήκαν απολυτά.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Η Pipelife Hellas βρίσκεται διπλά στους συνεργάτες της σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση ενός έργου ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι απαραίτητα ο σχεδιασμός και η μελέτη της εγκατάστασης.

Με σκοπό να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους συνεργάτες μας βρισκόμαστε σε θέση να αναλάβουμε το εγχείρημα αυτό για λογαριασμό του εγκαταστάτη. Αφού παραληφθούν τα σχέδια CAD του εκάστοτε κτιρίου, η ομάδα των σχεδιαστών μας αναλαμβάνει άμεσα την διεξαγωγή της μελέτης ανεξαρτήτως του μεγέθους του κτιρίου.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ

Στο συγκεκριμένο έργο ο περιορισμός του ύψους διαμόρφωσε την ανάγκη για μια λύση ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού προφίλ. Για την την κάλυψη της ανάγκης αυτής χρησιμοποιήθηκε Μορφόπλακα χαμηλού προφίλ EPS 200 FLOORTHERM πάχους 10mm αντί της κλασικής των 30mm. 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΩΝ

Με την χρήση του Θερμοηλεκτρικού κινητήρα το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Pipelife παρείχε τη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας σε κάθε χώρο ανεξάρτητα.  

Ο Θερμοηλεκτρικός κινητήρας επικοινωνεί με τον συλλέκτη και τον αντίστοιχο θερμοστάτη δίνοντας την δυνατότητα ανοίγματος/κλεισίματος του κυκλώματος. Έτσι επιτυγχάνεται η αυτονομία στους χώρους που επιθυμεί ο χρήσης εντός της κατοικίας.

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email