ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙσΜΟΣ στον Αγ. Δημήτριο αττικης.

16. Οκτωβρίου 2020

H Pipelife Ελλάς με πολυετή εμπειρία στα συστήματα σωληνώσεων Ζεστού & Κρύου, μπορεί να σας προσφέρει μία πλήρης και συνολική λύση Θέρμανσης και Δροσισμού μέσω μίας νέας εναλλακτικής λύσης. Πρόκειται για μία μεγάλη καινοτομία της Pipelife στις εφαρμογές θέρμανσης και Δροσισμού μέσω πάνελ γυψοσανίδας με ενσωματωμένο πολυστρωματικό σωλήνα PERT/EVOH/PERT με φραγή οξυγόνου. Από την διεξαγωγή της μελέτης μέχρι και την τελική εγκατάσταση, η ομάδα μας βρίσκεται διπλά σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

πληροφορίες εργου

Έργο:
Επιτοίχια Θέρμανση & Δροσιμός και Δροσισμός Οροφής

Θέση:
Αγ. Δημήτριος, Αττική

Προϊόντα

  • Πάνελ γυψοσανίδας Θέρμανσης/Δροσισμού με ενσωματωμένο σωλήνα  FLOORTHERM PERT/EVOH/PERT 10 mm
  • Συστολή RADOPRESS 20Χ10
  • Σύνδεσμος RADOPRESS 10mm
  • ΤΑΥ RADOPRESS  20x10x20mm
  • Συλλέκτης με παροχόμετρο RADOPRESS 12 κυκλωμάτων
  • Τσιμπίδα ΤΗ RADOPRESS 10mm
  • Ρακόρ μηχ.σύσφιξης(EUROCONUS) RADOPRESS 20mmx2mm
  • Σετ διακόπτη ''Ζεστό-Κρύο'' RADOPRESS με θερμόμετρο

Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά προϊόντα και υπηρεσίες του συστήματος επιτοίχιας θέρμανσης/Δροσισμού και Δροσισμού οροφής της Pipelife. Η κύρια ανάγκη του τελικού χρήστη ήταν η αποφυγή χρήσης κλιματιστικού μέσω μίας εναλλακτικής λύσης για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στον χώρο. Ταυτόχρονα ο εγκαταστάτης αναζητούσε ένα εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση σύστημα το οποίο από την μία θα κάλυπτε απόλυτα τον τελικό χρήστη και από την άλλη θα εξασφάλιζε ταχύτητα και ποιότητα. 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

Η Pipelife Hellas βρίσκεται διπλά στους συνεργάτες της σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση ενός έργου επιτοίχιας θέρμανσης και Δροσισμού είναι απαραίτητα ο σχεδιασμός και η μελέτη της εγκατάστασης.

Με σκοπό να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους συνεργάτες μας βρισκόμαστε σε θέση να αναλάβουμε το εγχείρημα αυτό για λογαριασμό του εγκαταστάτη. Αφού παραληφθούν τα σχέδια CAD του εκάστοτε κτιρίου, η ομάδα των σχεδιαστών μας αναλαμβάνει άμεσα την διεξαγωγή της μελέτης ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανάγκη του εγκατάσταση να προσαρμόσει τα πάνελ σύμφωνα με την δομή του χώρου ήταν κάτι που λήφθηκε υπόψιν κατά τον σχεδιασμό της μελέτης και λύθηκε άμεσα χάρη στην ποικιλία διαστάσεων που διατίθενται τα πάνελ της Pipelife.

Mε σκοπό την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του συστήματος στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν και οι τέσσερεις τύποι έτσι ώστε να καλυφθούν οι επιφάνειες για την μέγιστη απόδοση του συστήματος. 

Gypsum board dimensions

Διαστάσεις πάνελ

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email