Νέα

συνεντευξη του ''SKILL BUILDER'' ΣΤΗν PIPELIFE ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Ιαν. 16, 2020 | 13' video

Ο ειδικός στις κατασκεύες, τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Roger Bisby πήγαν επισκέφθηκε το εργοστάσιό της Pipelife Ιρλανδίας, για να παρθσιάσει στους 174.000 συνδρομητές του στο κανάλι YouTube "Skill Builder" πώς παράγονται και δοκιμάζονται οι σωλήνες Pex και PB.

Portrait of little builder in hardhats with hammer working outdoors. Childhood concept

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ στα ατυχηματα μεσω εργαλείων

Ιαν. 10, 2020 | 2' ανάγνωση

Ενώ ο στόχος μας ως όμιλος είναι συνήθως η αύξηση αριθμών, κάνουμε τα πάντα για να μειώσουμε ορισμένους απο αυτούς όπως είναι και το ποσοστό ατυχημάτων. Χάρη στην ισχυρή δέσμευση των στελεχών μας και των τοπικών ομάδων διοίκησης και χάρη στην εισαγωγή αυστηρών διαδικασιών ασφάλειας, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για την προστασία αυτού που αποτελεί την Pipelife.

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Σεπτ. 13, 2019 | 1,5' ανάγνωση

Ευρωπαϊκός οργανισμός πλαστικών σωλήνων TEPPFA και PE100 + εξέδωσαν ένα έγγραφο θέσης που επιβεβαιώνει ότι οι σωλήνες PE συμπαγούς τοιχώματος για σε εφαρμογές πίεσης για παροχή νερού και φυσικού αερίου αναμένεται να διαρκέσουν περισσότερο από 100 χρόνια.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

εμποδίζουμε τα πλαστικά να φτασουν στο περιβαλλον

Φεβ. 6, 2020 | 1' ανάγνωση

Το μεγαλύτερο μέρος των πλαστικών που βρίσκεται στους ωκεανούς προέρχεται κυρίως από μπουκάλια και συσκευασίες, μερικά όμως είναι και σφαιρίδια πλαστικού τα οποία προέρχονται από την βιομηχανία. Ως κατασκευαστής πλαστικών, είναι δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Pipelife App Icon

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΪΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ EPD

Μέσω της TEPPFA, αναθέσαμε μια ανεξάρτητη μελέτη στο ινστιτούτο τεχνολογικών ερευνών Flemish (VITO) για την μέτρηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των διαφόρων πλαστικών συστημάτων σωληνώσεων με βάση την αξιολόγηση του κύκλου ζωής τους. 

Ocean Cleanup Pipelife stabilizers assembly and fully launched system

Ο καθαρισμός των ωκεανών ξεκίνησε!

Σεπτ. 09, 2018  |  0,5' ανάγνωση

Η Pipelife είναι ένας περήφανος συνεργάτης της πρωτοβουλίας ''The Ocean Cleanup''. Ένα ίδρυμα που αναπτύσσει τεχνολογίες για την απομάκρυνση των πλαστικών στους ωκεανούς.

Brown Trout

σωζοντας ΕΙΔη ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Οκτ. 18, 2019 | 1' ανάγνωση

Ο στόχος ήταν να αποκατασταθούν οι χώροι αναπαραγωγής αλλά και η διευκόλυνση της μετανάστευσης πέστροφας κατά μήκος του ποταμού Ylösjoki. Η Pipelife συνέβαλε σημαντικά με την δημιουργία ενός καινοτόμου αγωγού φιλικού προς τη μετανάστευση.

Pipelife composite GRP Cover round

μεγαλύτερη ασφάλεια με συνθετικά καπάκια

Οκτ. 16, 2019 | 1,5' ανάγνωση

Τα συνθετικά καλύμματα φρεατίων γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή. Εξετάσαμε την αύξηση στις προτιμήσεις σας και τα δοκιμάσαμε για εσάς. Αυτά είναι τα συμπεράσματα μας...

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛλΙΟ ΣΤΗΝ “ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”

Οκτ. 31, 2019 | 2' ανάγνωση

Στο διεθνές συνέδριο πλαστικών και ελαστικών Κ-2019 Στο Düsseldorf της Γερμανίας, η Pipelife Ολλανδίας ανακηρύχθηκε Χάλκινος νικητής στην κατηγορία "Βιώσιμη Καινοτομία''. Η ιδέα που κέρδισε ονομαζόταν "Σωλήνας με 3 ζωές". Με αυτή την ιδέα η ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών θα επεκτείνει τον χρόνο ζωής των προϊόντων στα 300 έτη..

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Νοε. 14, 2019 | 7' ανάγνωση

Οι πόλεις μας μεγαλώνουν, το κλίμα αλλάζει και το νερό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Αναγκαζόμαστε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε τις κοινότητες μας ασφαλείς και για να εξασφαλίσουμε την ευμάρεια των μελλοντικών γενεών. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην κατάσταση της Πολωνίας και ποια προβλήματα που σχετίζονται με το νερό μπορούμε να λύσουμε με την βέλτιστη διαχείριση όμβριων. 

Η Pipelife παρέχει σύστημα υπονομων σε νεο χωριο στην Ολλανδία

 Νοε. 22, 2018  |  1,5' ανάγνωση

Ένα εντελώς νέο χωριό χτίστηκε μεταξύ των πόλεων Vianen και Hagestein στην Ολλανδία. Το νέο αυτό χωριό είναι μια εξολοκλήρου νέα κατασκευή που αποτελείται από 1.800 σπίτια, με τρεις διαφορετικές περιοχές με την κάθε μία να έχει τη δική της ταυτότητα.

Εξυπνες λυσεις ανιχνευσης για ποσιμο νερο

Δεκ. 03, 2019  |  1,5' ανάγνωση

Η MMID, συνεργάτης καινοτομίας της Pipelife Ολλανδίας, ήρθε για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει την τελευταία καινοτομία για τον τομέα πόσιμου νερού που είχαν αναπτύξει μαζί: μια πραγματικά έξυπνη λύση.

Comparing circular and linear economy product cycle. Energy from finite and renewable sources. Solar, wind, thermal, chemical power stations. Vector illustration, white background. Please recycle.

Η Pipelife θέτει τους δικούς της περιβαντολλογικούς στόχους

Σεπτ. 26, 2019  |  1,5' ανάγνωση

Σαν ενεργό μέλος της TEPPFA (πανευρωπαϊκής ένωσης σωλήνων και πλαστικών). H Pipelife υπέγραψε την δήλωση συμμαχίας πλαστικών με την Ευρωπαϊκή επιτροπή, ώστε να φτάσει τον στόχο των '' 10 εκατομμυρίων τόνων''  έως το 2025.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email