αυτο που μετραει ειναι οι αποδειξεις

03. Δεκεμβρίου 2019

Ο συνεργάτης καινοτομίας της Pipelife Ολλανδίας MMID, επισκέφθηκε το εργαστήριο δοκιμών της Pipelife Ολλανδίας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει μία από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα πόσιμου νερού: μια δομημένη και πραγματικά έξυπνη λύση. Μόλις δοκιμαστεί επαρκώς, η λύση θα αυξήσει την συχνότητα και την ακρίβεια στην παρακολούθηση των δικτύων ποιότητας και παροχής πόσιμου νερού, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η λειτουργία "Plug and Play".που διασφαλίζει ότι οι διαχειριστές δικτύου και οι ιδιοκτήτες μπορούν να παραμείνουν ήσυχοι.

Το Pipelife Smart Probing Solution προσφέρει τη δυνατότητα μέτρησης και παροχής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από το δίκτυο πόσιμου νερού, ανεξαρτήτως των συνθηκών, σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου, με εύκολη πρόσβαση στους αγωγούς από το επίπεδο του εδάφους..

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ;

 • Διαφορετικοί τύποι αισθητήρων και πρωτόκολλα επικοινωνίας μπορούν να εφαρμοστούν στους αισθητήρες
  και την πλακέτα κυκλωμάτων

  Για παράδειγμα μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  Την Ταχύτητα ροής, την κατεύθυνση ροής
  Την Πίεση
  Την Θερμοκρασία
  Την Ηλεκτρική αγωγιμότητα
  Την Θολότητα
  Την Οξύτητα ή αλκαλικότητα (pH)
  Την περιεκτικότητα σε Χλώριο

Το σύστημα που λειτουργεί με μπαταρία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου. Με την μέθοδο της ηλεκτροσυγκόλλησης μπορεί να προσαρμοσθεί στον αγωγό, ώστε να μπορεί να γίνει πρόσβαση στο δίκτυο πόσιμου νερού χωρίς διακοπή της παροχής νερού.

ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Μετά την πρώτη εγκατάσταση, θα υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο πόσιμου νερού από την επιφάνεια. Δεν χρειάζεται να σκάψετε ή να διακόψετε την παροχή νερού για να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε έναν αισθητήρα στο δίκτυο.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Οι αισθητήρες εισάγονται και αντικαθίστανται γρήγορα από το επίπεδο της επιφάνειας, χωρίς να μολύνουν το νερό. Ο χρήστης ειδοποιείται όταν οι μπαταρίες εξαντλούνται και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από το επίπεδο του εδάφους. Διαχρονικό χάρη στον σχεδιασμό του, Οι αισθητήρες εισάγονται και αντικαθίστανται γρήγορα από το επίπεδο της επιφάνειας, χωρίς να μολύνουν το νερό. Ο χρήστης ειδοποιείται όταν οι μπαταρίες εξαντλούνται και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από το επίπεδο του εδάφους.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

Χάρη στον τμηματικό σχεδιασμό του, το Smart Probing Solution έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις αλλαγές στις απαιτήσεις της αγοράς καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας των επικοινωνιών. Η υποδοχή του αισθητήρα και η μονάδα επικοινωνίας έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν κάθε είδους αισθητήρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Smart Probing Solution της Pipelife, επικοινωνήστε με:

Pipelife Nederland B.V.
+31(0)228 355 555
info@pipelife.nl

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email