Το νερο τα δεδομενα και τα λυματα ειναι κομματι της ζωης μας. Εξασφαλιστε την παροχη τους για μια ασφαλεστερη και πιο ανετη διαβιωση.

Pipelife - Always part of your life

Σωληνες, οι φλεβες των κοινοτητων μας

Οι υπόγειες υποδομές είναι οι φλέβες των κοινωτήτων μας. Η μεταφορά πόσιμου νερόυ, λυμάτων, ομβρίων, αέριου ή πληροφορίων κάνουν τον κόσμο μας να προχωρά και κρατάνε τη ζωή μας καθαρή, ασφαλή και άνετη.

Όπως το σώμα μας εξαρτάται απο το κυκλοφορικό του σύστημα, η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται απο αποδότικά, αξιόπιστά δίκτυα υποδομών. Αλλά τι σημαίνει “αποδοτικό και αξιόπιστο” σήμερα; Για εμάς το “αποδοτικό και αξιόπιστο" πάει ένα βήμα πιο πέρα απο την ποιότητα των προϊόντων.

Για να εξασφαλίσουμε κορυφαία ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες παρέχουμε λύσεις για τις σημερινές και τις μέλλοντικές προκλήσεις.

  • Να διαχειριζόμαστε περισσότερα με τους λιγότερους δυνατούς πόρους.
  • Να κάνουμε τις πόλεις πιό ανθεκτικές στις αλλαγές και να μπορούν να συμβαδίσουν με τις μελοντικές απαιτήσεις. 
  • Να αυξήσουμε τις πληροφορίες και τον έλεγχο. 
  • Να βελτιώνουμε την ασφάλεια και την ποιότητα των δικτύων.

υποδομες

Προϊοντα

Στην Pipelife αναπτύσουμε λύσεις υποδομών και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε τις μελοντικές προκλήσεις που αφορούν την αστικοποίηση, την κλιματική αλλαγή και τη μόλυνση.

Potable Water

Παροχη ποσιμου νερου

Κατασκευάστε το δίκτυο πόσιμου νερού απο την πηγή έως την κατανάλωση με απαράμιλη πιστοποιημένη ποιότητα. 

Wastewater

ΔιαχειρIση λυματων

Τα συστήματα υπονόμων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιεινό περιβάλλον. Η Pipelife προσφέρει μεγάλη ποικίλία συστημάτων για βαρυτικά συστήματα και συστήματα πίεσης. 

Stormwater

ΔιαχειρIση ομβριων

Το κλίμα αλλάζει γρήγορα και συχνά παρατηρούμε εκτενείς βροχοπτώσεις, ξηρασία, κάυσωνα και ξαφνικές νεροποντές. Βρείτε την ιδανική λύση διαχείρισης ομβρίων ώστε να συλλέγετε, να διοχετέυετε και να ανακυκλώνετε το νερό αποτελεσματικά.

Gas

διανομη αεριου

Η μεταφορά αερίου εξαρτάται απο την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Ως εκ τούτου η εμπειρία και τεχνογνωσία του προμηθευτή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η Pipelife είναι ένας πρωτοπόρος προμηθευτής αγωγών αερίου για δεκαετίες. 

Cable Protection

προστασια καλωδιων

Είται πρόκειται για υποβρύχιες, υπόγειες ή επίγειες εφαρμογές: Θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα σωλήνων προστασίας για καλώδια οπτικών ινών, ηλεκτρικής ενέργειας και καλώδια τηλεπικοινωνιών μέσα στη γκάμα μας απο σωλήνες HDPE, PVC και PP.

RAINEO:

Λύσεις διαχείρισης ομβρίων με μία λέξη.

Οι πόλεις μας μεγαλώνουν σε μέγεθος και πλυθυσμο, το κλίμα αλλάζει και το νερό γίνεται όλο και σπανιότερο. Αναγκαζόμαστε να βρούμε λύσεις για να κρατήσουμε τις κοινότητες μας ασφαλείς και για να εξασφαλίσουμε την ευμάρεια των μελλοντικών γενεών. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματια στην κατάσταση της Πολώνιας και ποιά προβλήματα που σχετίζονται με το νερό μπορούμε να λύσουμε με την βέλτιστη διαχείριση ομβρίων τόσο στην Πολωνία αλλά και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. 

υποδομες

Λύσεις

Ανακυκλωση νερου

υποθαλασσιοι αγωγοι

υπηρεσίες & αρχεία

Ο αξιοπιστος σας συνεργατης

Σαν αξιόπιστος συνεργάτης σας, μπορείτε να βασιστείτε στις υπηρεσίες μας και την τεχνογωσία μας σε όλα τα στάδια του έργου σας. Απο τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και τη χρήση βρείτε την ιδανική λύση για ένα πετυχημένο έργο υποδομής μαζί μας.

υποδομες

Νεα και εργα αναφοράς

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Μαι. 28, 2020 | 3,5' ανάγνωση

H Pipelife πλειοδοτώντας σε θέματα ποιότητας, λύσεων και τεχνολογίας κρίθηκε ως ο πλέον ικανός και αξιόπιστος συνεργάτης τόσο για την παραγωγή των απαιτούμενων σωλήνων όσο και για την κατασκευή των αντίστοιχων και ιδιαίτερα κρίσιμων σωληνογραμμών, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πόντιση τους μεταξύ Σαλαμίνας - Αίγινας θα έφτανε σε κάποια σημεία και τα 100 μέτρα βάθος!

Aegina potable water supply solution

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Απρ. 17, 2020 |  3' ανάγνωση

Pragma®. 18.5 km αυτοκινητόδρομου γύρω από την Βαρσοβία για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν 30 km σωλήνων Pipelife Pragma®  για την διαχείριση των ομβριων υδατων

Traffic Relief for Polands Capital

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ σΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Σεπτ. 13, 2019 | 1,5' ανάγνωση

Bricks: Marowijne Rood Zand HV WF, Marowijne Zwart Zand HV WF, Duoro Porto Gereduceerd HV WF, Dommelrood HV WF, Dommelrood Gereduceerd HV WF and Dinkelrood HV WF | Roof: Modula Zwart Edel Engobe 745 | New Construction Enclosed Houses | Tiel en Lent | Architect: JongZeeuw Architecten, Herwijnen | Hans Been Architecten BNA, Amerongen & CFC-Architecten BNA, Vianen | Client: SVW Passewaay 60, Druten |  KlokOntwikkeling, Druten

Ενα νεο χωριο κατασκευαστηκε στην Ολλανδια

 Νοε. 22, 2018  |  1,5' ανάγνωση

Raineo Stormwater Management Solutions Stormbox II attenuation Zielona Gora

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Νοε. 14, 2019 | 7' ανάγνωση

Submarine potable water HDPE pipe Aegina, Greece

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟ

Μαι. 28, 2020 | 3,5' ανάγνωση

Οι ειδικοί μαζί σας σε κάθε σας βημα

Image picture
Image picture

κοινότητες ανά τον κόσμο βασίζονται στην ποιότητα, τις υπηρεσιες και την τεχνογνωσία μας

Ως διεθνής εταιρεία με πολυάριθμα έμπειρα στελεχη στον τομέα των κατασκευών, κοινότητες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις υπηρεσίες μας, στην ποιότητα και στην εις βάθος γνώση μας για αξιόπιστες και επιτυχημένες λύσεις σωληνώσεων. Βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να παρέχουμε τεχνικές γνώσεις για τα εκάστοτε οικοδομικά σας έργα, με την δυνατότητα ανάλυσης των αναγκών του έργου μέσα απο την διεθνή οπτική μας. Μαζί με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, χτίζουμε καινοτόμες λύσεις για ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Pipelife Locations Map

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email