Gas Distribution

Gas-Stop - Το σύστημα πρόληψης των διαρροών αερίου

Εταιρίες παροχής αερίου σε πάνω απο 40 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ξεχωρίσει το Gas-Stop, μία βαλβίδα περιορισμού ροής, Μία βλάβη σε έναν αγωγό αερίου αντιπροσωπέυει έναν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια. Γιατί? Για να αποτρέψουν ανεξέλεγκτες διαρροές αερίου, να αποφύγουν εκτενείς δημόσιες επισκευές και το πιο σημαντικό να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων.

Το Gas-Stop της Pipelife κλείνει αμέσως την παροχή στον αγωγό σε περίπτωση ζημιάς, εξαλείφοντας τον κίνδυνο για τους εργάτες και τους περαστικούς . Περιορίζοντας μεγάλες ποσότητες αερίου να δραπετέυσουν και διατηρόντας την πίεση του δικτύου σταθερή εξασφαλίζοντας την επιθυμητή παροχή. 

Πως δουλευει.

Ενώ μπορεί να πάρει μέχρι και 30 λεπτά σε κάποιον τεχνικό να καταφθάσει στο σημείο της βλάβης. Tο Gas-Stop κλέινει αυτόματα επιτόπου. Μόλις το όριο της επιτρεπόμενης ροής ξεπεραστεί, κλείνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η αυξημένη πίεση αναγκάζει το καπάκι να κλείσει σφραγίζοντας τα άκρα του εξαρτήματος. Αυτό έχει αποτρέψει χιλιάδες διαρροές αερίου. Λόγω της πίεσης του δικτύου παραμένει κλειδωμένο με ασφάλεια. 

Οι παλμοί που προκαλούνται απο καταναλωτές που χρησιμοποιούν συσκευές εντοπισμού του δικτύου δεν επηρρεάζουν το Gas-Stop. Οι πάροχοι φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο εμπιστέυονται το Gas-Stop απο το 1992. Το Gas- Stop της Pipelife είναι η πιό σύγχρονη μέθοδος αποτροπής διαρροών αερίου σε όλο τον κοσμο το Gas- Stop για ιδιωτικές παροχές μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια για κάθε σπίτι που συνδέεται στο δίκτυο αερίου.

Gas-stop για κεντρικουσ αγωγουσ.

EΑκόμα και σε χαμηλές πιέσεις λειτουργίας όπως 4 ή 5 bar, μία μεγάλη ποσσότητα αερίου διαφευγεί κάτι που οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος αλλά και σε πτώση της πίεσης του αερίου. Αυτό μπορεί να σταματήσει την παροχή και να καταστρέψει τον εξοπλισμό μετρήσεων σε σταθμούς ρύθμισης της πίεσης. Το Gas-Stop της Pipelife μπορεί να αποτρέψει όλα αυτά τα προβλήματα.

Διασφαλιση ποιοτητας

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα εξαρτήματα Gas-Stop της Pipelife είναι προϊόντα ασφαλείας που παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτά δοκιμάζουμε σχολαστικα. τα επιμέρους μέρη αλλά και το τελικό προϊον. Αυτό συμπεριλαμβάνει της πιστοποίηση της λειτουργίας πρίν την αποστολή του καθώς και την δοκιμή στεγανότητας και λειτουργικότητας για κάθε ένα Gas- Stop ξεχωριστά. 

Το θετικό αποτέλεσμα των ελέγχων καταγράφεται στο προΪον με έναν μοναδικό σηριακό αριθμό

Ο αριθμός αυτός εμφανίζεται και σε όλα τα αποτελέσματα ελέγχων κάθε ξεχωριστού εξαρτήματος έτσι ώστε να μπορεί να υπάρχει πλήρης ιχνηλασιμότητα .  Το Gas-Stop™ της Pipelife δοκιμάζονται συνεχώς σε ειδικές εγκαταστάσεις για να εξασφαλιστεί η λειτουργία του σε πραγματικές συνθήκες και να καταγραφούν οι επηρροές απο εξωγενείς παράγοντες για παράδειγμα παλμοί απο τις επιπλέον συσκευές του δικτύου και των καταναλωτών.

Φυσικά μπορούν να γίνουν και δοκιμές για συγκεκριμένες συνθήκες σύμφωνα με τις ανάγκες του παρόχου.

 
Graphic Gas-Stop

Επιλογες εξαρτημάτων

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΕΡΙΟΥ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΕΡΙΟΥ

Gas Saddle GR

Ηλεκτροσελλες με κοπτικο και Gas Stop.

Το Gas-StopTM προεγκαθίσταται στην έξοδο των συμβατικών σελλών, για έυκολη εγκατάσταση χωρίς επιπλέον εργαλεία.

Elektrometināmie veidgabali

Ηλεκτρομουφες με προεγκατεστημενο Gas-Stop

Το Pipelife Gas-StopTM προεγκαθίσταται σε ηλεκτρομούφες.

 

Περισσοτερες πληροφοριες για τις επιλογες εξαρτηματων.

Η pipelife παρέχει μία μεγάλη συλλογή κατανοητού πληροφοριακού υλικού για όλα της τα προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες της σωστής μεταφοράς χρήσης σύνδεσης και εγκατάστασης σωλήνων πολυαιθυλενίου παρακαλώ συμβουλευτείτε τον οδηγό εγκατάσταστης σωλήναων πολυαιθυλενίου που θα βρείτε στο τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας καθώς και σχετικά βίντεο που θα βρείτε στο τμήμα Videos.


Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email