Διανομη αεριου

Σωληνες διανομης αεριου Pipelife

Η ασφάλεια είναι ένας απο τους πιό σημαντικούς παράγοντες στην παροχή αερίου. Σαν πρωτοπώροι στην παραγωγή πλασικών σωλήνων αερίου στην Ευρώπη, Η Pipelife έχει την τεχνογνωσία και την απαραίτητη εμπειρία για να παραδόσει ασφαλή και ανθεκτικά στο χρόνο συστήματα αερίου. 

Η Pipelife παρέχει μεγάλη ποικιλία διαμμέτρων και εξαρτημάτων όπως και τον εξαιρετικά ανθεκτικό σωλήνα Robust.

Τι προσφερουμε

Η Pipelife Ελλάς Παράγει υψηλών προδιαγραφών σωλήνες διανομής αερίου σύμφωνα με τις προδιαγραφές EN και ΔΕΠΑ, ή κατόπιν ειδικής συνεννόησης σύμφωνα με προδιαγραφές άλλων οργανισμών για δίκτυα διανομής φυσικού αερίου. Για την παραγωγή των σωλήνων GASLIFE χρησιμοποιείται κυρίως πολυαιθυλένιο δεύτερης γενιάς, κίτρινου χρώματος ή μαύρου με κίτρινες ρίγες, και διατίθενται συνήθως σε διαμέτρους από 20 έως 400 mm σύμφωνα με τις ανάγκες των έργων.

Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν ότι οι σωλήνες διανομής αερίου της Pipelife παράγονται μόνο για τις ανάγκες των εταιριών διανομής αερίων

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει εξαρτήματα όπως Gas stop το καινοτόμο σύστημα πρόληψης διαρροών και εξαρτήματα ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης και επιπλέον εξαρτήματα.

Ένας σημαντικος παραγοντας μετρησης τη βιωσιμοτητας: διαρκεια ζωης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Πλαστικών Σωλήνων TEPPFA και PE100 + εξέδωσε έγγραφο της που επιβεβαιώνει ότι η διάρκεια ζωής των σωλήνων πίεσης PE είναι άνω των 100 ετών.

Solid-wall plastic pipes for underground pressure applications for water and gas supply have a service life of more than 100 years.

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email