συστηματα υπονομου

Συνθετικά Φρέατια

Γρήγορη εγκατάσταση με χαμηλό κόστος μεταφοράς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα συστήματα ανθρωποθυρίδων και φρεατίων επιθεώρησης είναι σχεδιασμένα να παρέχουν πρόσβαση σε δίκτυα υπονόμου ή ομβρίων για επιθεώρηση, συντήρηση, καθαρισμό και δειγματισμό. Τα φρεάτια Pipelife είναι διαθέσιμα σε διαμμέτρους απο 315 έως 1000 mm.

Τα φρεάτια PRΟ κατασκευάζονται απο πολυπροπυλένιο για να ξεπερνούν τις απαιτήσεις σε αντοχή και χρηστικότητα. Παρέχουν την ιδανική λύση για εφαρμογές ομβρίων και υπονόμου σε διάφορετικές συνθήκες εδάφους και υπόγειων υδάτων. Συνδέονται έυκολα σε σωλήνες Pragma και σωλήνες Pvc λείου τοιχώματος και είναι ένα βασικό μέρος του συστήματος διαχείρησης ομβρίων Raineo.

Ρίξτε μία ματιά στα συνθετικά μας καλύματα για να ολοκληρώσετε το σύστημα Pro με ισάξια ποιότητα και 400 με 800% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο τα παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται..

Προκατασκευασμενα και προσαρμοσμενα φρεατια και ανθρωποθυριδες

Οι ανθρωποθυρίδες PRO παρέχουν μια μεγάλη γκάμα συνδέσεων στη βάση και τις μονάδες ανύψωσης. Πρακτικά με τα φρεάτια PRO οι μηχανικοί μπορούν να σχεδιάσουν το ιδανικό φρεάτιο για τις ανάγκες τους χωρίς να περιορίζονται απο τις συνήθεις προδιαμορφομένες εισόδους εξόδους. Επιπλέον πληροφορίες και χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε στο τεχνικό μας φυλλάδιο.

Τα φρεατια Pipelife PRO χρησιμοποιουνται κυριωσ για:

 • Επίσκεψη και επιθεώρηση δίκτύων υπονόμου.
 • Σύνδεση δικτύων σε διαφορετικά υψομετρικά επίπεδα.
 • Αλλαγή κατέυθυνσης του δικτύου κάθετα και οριζόντια.
 • Αλλαγή της γωνίας και του κάθετου τμήματος του αγωγού.
 • Δεξαμενές ομβρίων υδάτων.
 • Μείωση ενέργειαςEnergy reducing
 • Ανθρωποθυρίδες υδρομέτρησης.
 • Επιθεώρηση και επισκευή δικτύων τηλεπικοινωνιών και παροχής ενέργειας.
 • Συγκεκριμένες βιομηχανικές απαιτήσεις.
 • Χρήσεις αντλιοστασίων.
   

Τα πλεονεκτηματα των φρεατιων PRO με μια ματια

Pre-Insulated

εξελιγμενα Απο συστηματικη σκεψη

Η σειρά ανθρωποθυρίδων και φρεατίων επιθεώρησης Pipelife PRO είναι η τελευταία και περισσότερο καινοτόμα εξέλιξη στην διαδικασία συνεχούς βελτίωσης μας. Συζητώντας με τους πελάτες μας, μαθαίνοντας απο την εμπειρία μας και παρακολουθώντας τις κλιματικές και αστικές τάσεις, προχωράμε συνεχώς τα σχέδια των συστημάτων μας απο τις οπτικές της κατασκευής επιθεώρησης και του καθαρισμού. Επίσης αναζητάμε συνεχώς τρόπου να επιταχύνουμε την εγκατάσταση και να βελτιώσουμε γενικά την εγκατάσταση σε ολόκληρο το σύστημα της σωληνογραμμής.

Product

ΕΛαφρα και με μεγαλη διαρκεια ζωησ.

Οι ανθρωποθυρίδες Pipelife PRO είναι διαθέσιμες σε διαμμέτρους 630 mm, 800 mm και 1000 mm. Παράγονται απο 100% παρθένο πολυπροπυλένιο (PP), ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που εγγυάται υψηλή αντοχή και μία διάρκεια ζωής πάνω απο 50 χρόνια. Όντας παρθένο υλικό μπορεί να χρωματιστεί "κεραμιδί", το οποίο είναι καλύτερο στην οπτική επιθεώρηση απο ένα μάυρο που είναι προϊόν που παράγεται απο ανακυκλωμένα υλικά.

Catalogue

Μικροτερα συνεργεια και ταχυτερη εγκατασταση.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει να περιμένετε απο ένα σύγχρονο φρεάτιο: Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, μικρότερες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό που μειώνει το συνολικό κόστος του έργου. Τα φρεάτια PRO είναι ιδανικά για χρήση σαν σημεία επιθεώρησης με κάμεσα, προσβάσεις καθαρισμού του δικτύου ενδιάμεσα σημεία πρόσβασης σε μεγάλα τμήματα αγωγών σημεία δειγματοληψίας και παρακολούθησης.

 

πεδια εφαρμογης

πεδια εφαρμογης

Pro 800 GR

Οι συχνοτερες εφαρμογες περιλαμβανουν.

 • Σημεία επιθεώρησης μέσω Κάμερας.
 • Σημεία καθαρισμού.
 • Ενδιάμεσα σημεία πρόσβασης σε αγωγούς μεγάλου μήκους.
 • Σημεία παρακολούθησης και δειγματοληψίας.

Προσαρμοσμενα φρεατια PRO

προσαρμοσμενα φρεατια PRO

Φρεατια και ανθρωποθυριδες

Μια γρηγορη και ευελικτη λυση υποδομης

Μια Γερμανική κατασκευαστική εταιρία χρειαζόταν φρεάτια και ανθρωποθυρίδες που θα μπορούσαν να συνδεθούν με κάθε διάμμετρο σωλήνα η λύση ήταν τα προσαρμοσμένα φρεάτια PRO. Η Pipelife Γερμανίας εκτέλεσε ένα μεθοδευμένο σύστημα παραδόσεων για 50 ανθρωποθυρίδες PRO 1000 για τις κύριες συνδέσεις και 94 PRO 630 για τις ιδιωτικές. Με έυκολη και γρήγορη συνδεσιμότητα στους σωλήνες το μόνο που είχε να κάνει ο πελάτης ήταν να συνδέσει τους σωλήνες τη στιγμή που επιθυμούσε.

Covers and Grates

Φρεατια και ανθρωποθυριδες

Απο τη ματια των ειδικων

Τα φρεάτια PRO κατασκευάζονται με διαφορές επιλογές προεγκατεστημένων καναλιών ροής εισόδους ή και με προσαρμοσμένο σχεδιασμό για να καλύψουν τις ανάγκες συγκεκριμένων έργων.  Το πτυχώτο εξωτερικό τοίχωμα δίνει στο σύστημα PRO την ανθεκτικότητα του σε υπερκείμενα φορτία και επιπλέον λειτουργεί σαν σύστημα ασφαλείας. Το χώμα γεμίζει τα κενά και κρατάει το φρεάτιο στη θέση του σε περίπτωση ανόδου του υδροφόρου ορίζοντα, δεν υπάρχει κίνδυνος κατάρευσης απο άυξηση της εξωτερικής πίεσης όπως ένα τσιμεντοφρεάτιο, δεν διαβρώνονται, και έχουν λεία επιφάνεια ώστε να μήν υπάρχει κίνδυνος φραγής απο φερτά υλικά. Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί απο μικρότερους και οικονομικότερους γερανούς ή μικρά συνεργεία κάτι που μειώνει το συνολικό κόστος του έργου.

M 1000 Manhole

Σχεδιασμός

Σχεδιασμος 21ου αιωνα

Όλα τα στοιχεία του φρεατίου PRO έχουν σχεδιαστεί απο την οπτική του πελάτη. Ο σκοπός μας είναι να προσθέσουμε αξία στοχέυοντας στο συνολικό σύστημα και κόστος του έργο, ευχέρια στην εγκατάσταση και τη χρήση και μεγάλη προσδοκόμενη διάρκεια ζωής και βιωσημότητα.

Example of a composite cover topping a PRO 1000/800 manhole

Κατασκευασμενα να αντεχουν

Κάθε φρεάτιο PRO είναι αρκετά δυνατό να αντέχει βαρέα φορτία (Κλάση D, 400kN), βαρυτικά φορτία και 5 μέτρα υδροφόρου ορίζοντα. Τα φρεάτια μας αντέχουν επίσης κάτω απο υψηλές θερμόκρασίες είναι 100% αδιάβροχα παρέχουν μεγάλη αντοχή σε χημικά και δεν παρουσιάζουν ρωγμές σε θερμικές συστολές και διαστολές.

PLK-studzienki-pro800-1000

Κατασκευασμενα να προσαρμοζονται

Η τηλεσκοπική ανύψωση και ο κώνος επιτρέπουν μεγάλη ευελιξία κατά τη διάρκεια ζεστών και κρύων μηνών, αυτό βοηθά στην μείωση της παραμόρφωσης του οδοστρώματος και τις ρογμές. Αυτή η λύση μπορεί να μειώσει το κόστος συντήρησης και να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον αυτοκινητόδρομο. Μέσω του δακτυλίου που προσαρμόζεται το βάρος του καλύματος διαμοιράζεται στο έδαφος και όχι στο φρεάτιο , ενώ οι πτυχώσεις στο εξωτερικό του θαλάμου γεμίζουν με χώμα, εξασφαλίζοντας ότι το φρεάτιο θα παραμείνει σταθερό ανεξαρτήτως απο την κίνηση του εδάφους ή την αυξανόμενη πίεση λόγω υδροφόρου ορίζοντα.

Studnie PRO 800-1000

Σχεδιασμενα να ρεουν

Τα φρεάτια PRO έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά ροής, που περιλαμβάνουν προφίλ υψηλής ροής στα τοιχώματα και λείες εσωτερικές επιφάνειες για βέλτιστη υδραυλική συμπεριφορά. Αυτό εγγυάται εξαιρετικά χαρακτηριστικά ροής τόσο σε φυσιολογικές συνθήκες, όσο και σε ξαφνικές νεροποντές που αναμένεται να γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες λόγω της κλιματικής αλλαγής.

σχεδιασμενα να διαρκουν

Τα φρεάτια επιθεώρησης και οι ανθρωποθυρίδες PRO είναι η λύση που διαρκεί στο χρόνο παρέχοντας τουλάχιστον 50 χρόνια αξιόπιστηες λειτουργίας. Καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις που απαιτούν τα ισχύονται Ευρωπαικά πρότυπα.


Δείτε άλλα συστήματα διαχειρισης ομβριων

Σωληνες αποστραγγισης

Καθαρισμός Ομβρίων

Installierte Versickerungsbox Stormbox für Regenwassermanagement

stormbox

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email