ποσιμο νερο

Συστήματα σωληνωσεων υδρευσησ απο σκληρο pvc

Από μεγάλους κεντρικούς αγωγούς μέχρι γραμμές ιδιωτικών παροχών, οι σωλήνες Duralife έχουν αποδείξει την αξία τους για δεκαετίες. Εύκολοι στη σύνδεση ανθεκτικοί και ελαφριοί οι σωλήνες Duralife είναι μια αξιόπιστη και οικονομική λύση στην παροχή νερού.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Οι σωλήνες DURALIFE είναι αξιόπιστοι σωλήνες από σκληρό PVC -U που Χρησιμοποιούνται για μεταφορά νερού ύδρευσης-άρδευσης και παράγονται σε διάφορες κλάσεις ονομαστικών πιέσεων από 6 έως 16 ΑΤΜ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΛΟΤ-ISO-ΕΝ-1452-2 ή τις  Γερμανικές προδιαγραφές  DIN 8061/8062. και σε διαμέτρους από 50 έως 500mm. Παράγονται σε ευθέα μήκη των 6 μέτρων με σύνδεση μούφας - ελαστικού δακτυλίου ή με σύνδεση με κόλλα.

 

εξαρτηματα συνδεσης

PVC Druck Trinkwasserrohr

Κολλητά εξαρτήματα

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα εξαρτημάτων για να επιτύχετε την συνδεσμολογία που επιθυμείτε.

Περισσοτερα σχετικά με τα εξαρτήματα

Η Pipelife παρέχει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών για όλα τα προϊόντα της. Για περισσότερες πληροφορίες για την σωστή χρήση σύνδεση και εγκατάσταση των σωλήνων HDPE παρακαλώ να συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο εγκατάστασης απο τον παρακάτω σύνδεσμο: Installation manual.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ελέξτε το τμήμα  download της ιστοσελίδας μας καθώς και την συλλογή μας απο βίντεο εγκατάστασης στο τμήμα  videos.

Pipelife

Πρότυπα ποιότητας και καινοτομία.

Η συμμόρφωση με τα υψηλότερα εθνικά πρότυπα και τους βιομηχανικούς κανόνες είναι αυτονόητα για εμάς στην Pipelife. Η αξιοπιστία και η συνέπεια στην ποιότητα του προϊόντος πρέπει να είναι το ελάχιστο που μπορούν να περιμένουν οι μελετητές, οι εργολάβοι και οι πελάτες από τους παραγωγούς σωλήνων.

Pipe Image

Pipelife

Το να είμαστε οι καλύτεροι δυνατοί συνεργάτες είναι μία από τις βασικές αρχές μας στην Pipelife.

Στην Pipelife, δεν συμβιβαζόμαστε με το να πληρούμε τα ελάχιστα πρότυπα, πιέζουμε τα όρια και τα υπερβαίνουμε όπου μπορούμε. Η περαιτέρω ανάπτυξη των υλικών και των προϊόντων μας είναι το πάθος μας. Είναι στο DNA μας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία και είναι ένας από τους στόχους μας να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι λύσεις μας όχι μόνο πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα, αλλά φέρουν επίσης πολλά από τα πιο σημαντικά σήματα ποιότητας.

People

Μια σημαντική πτυχή για την μέτρηση της βιωσιμότητας. Χρόνος Ζωής.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Πλαστικών Σωλήνων TEPPFA και PE100 +  επιβεβαιώνει ότι η διάρκεια ζωής των σωλήνων πίεσης PE είναι άνω των 100 ετών.

Sustainability


σχετικα προιοντα

BLUE MDPE Pipe

Σωλήνες Υδρευσης HDPE

Aqualine RC Robust Schutzmantelrohr Seitenansicht

Σωλήνες HDPE με επιπλεον τοιχωμα

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email