ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ

Ecocorr

Οι σωλήνες Ecocorr παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο EN -13476-3 και είναι ένα καινοτόμο σύστημα σωληνώσεων σωλήνων, συνδέσμων και εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης για εφαρμογές αποχέτευσης και διαχείρησης ομβρίων. Το Ecocorr είναι η οικονομικότερη λύση σωλήνων δομημένου τοιχώματος με εφαρμογές για έργα ομβρίων και αποχέτευσης. Συνδέονται εύκολα μεταξύ τους με μούφα και ελαστικό δακτύλιο τα οποία είναι ενσωματωμένα , Είναι εύκολο να συνδεθούν με τα φρεάτια επίσκεψης και ελέγχου PRO, καθώς επίσης και με τους σωλήνες PVC, PE ή σκυροδέματος. Οι σωλήνες Ecocorr και τα φρεάτια PRO αποτελούν επίσης τη βάση του συστήματος διαχείρισης των ομβρίων υδάτων raineo
Το ecocorr είναι ένα σύγχρονο σύστημα σωλήνων, συνδέσμων και εξαρτημάτων για εφαρμογές εξωτερικών υπονόμων. Τα εξαρτήματα του συστήματος είναι όμοια με τα εξαρτήματα του συστήματος Pragma και είναι κατασκευασμένα από ένα πολύ υψηλής ποιότητας  πολυπροπυλένιο PP(c) .
Τα πλεονεκτήματα του Ecocorr έγκειται στην ειδική κατασκευή του εσωτερικού και της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για να το κάνει. Παράγονται σε διαμέτρους OD (εξωτερική διάμμετρος) 160mm έως 400mm και ID (εσωτερική διάμμετρος) απο 300 έως 1000 mm. Παράγονται με ακαμψία δακτυλίου κλάσεως SN 4 και SN 8. Είναι εξωτερικά μαυρου χρώματος και γαλάζιου εσωτερικά κάτι που επιτρέπει την εύκολη επιθεώρηση του δικτύου. Οι σωλήνες Ecocorr έχουν αναπτυχθεί για χρήση και σε εφαρμογές αποστράγγισης και υπονόμου αφού παράγονται και διάτρητοι σε διαμμέτρους OD 160 και OD 200 ενώ μπορούν να παραδωθούν και διάτρητοι με χειροποίητη διάτρηση σε διαμμέτρους έως OD 400. 

 

 

 


pvc-compact-inside

Σωλήνες Terralife και Terralife N (PVC)

PP_Pragma-SN-8

Σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος PRAGMA (PP)

Baner-studenie-PL

Φρεατια και ανθρωποθυριδες

Εξαρτήματα και σύνδεσμοι

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email