Σωληνες υπονομων

Σωληνες πολυαιθυλενιου για εφαρμογες υπονομου

Από κύριους αγωγούς μεγάλου διαμετρήματος έως μικρότερους αγωγούς για την δημιουργία κτιριακών παροχών, οι σωλήνες μας κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο έχουν αποδείξει την αξία τους για δεκαετίες. Στα σύγχρονα καταθλιπτικά δίκτυα διαχείρησης λυμμάτων οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι οι πιο διαδεδομένοι. 

Γιατι πολυαιθυλενιο;

Το πολυαιθυλένιο (PE) είναι σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά για την μεταφορά πόσιμου νερού καθώς και για τα δίκτυα μεταφοράς αερίου. Αποτελείται από άνθρακα και υδρογόνο και δεν περιέχει αλογόνα. Το πολυαιθυλένιο δεύτερης και τρίτης γενιάς χρησιμοποιείται περισσότερο σε συστήματα σωληνώσεων.

Οι λόγοι που το πολυαιθυλένιο είναι τόσο διαδεδομένο είναι τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο, δεν διαβρώνεται, δεν είναι αγώγιμο, δεν είναι επικίνδυνο και είναι ουδέτερο σε γεύση και οσμή. Η επιφάνεια των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πολύ λεία, ανθεκτικό σε ατέλειες και με υψηλή αντίσταση στην τριβή. Οι σωλήνες PE είναι ανθεκτικοί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών , ακτινοβολία UV light και μεγάλο εύρος χημικών.

Κατά συνέπεια, οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν μέσο όρο ζωής για πάνω απο 100 χρόνια. Επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

Τι προσφερουμε:

AQUALIFE® PE-80 & PE-100

Πρόκειται για σωλήνες πίεσης για οποιαδήποτε εφαρμογή δεν απαιτεί μεταφορά πόσιμου νερού απο PE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας). Xρησιμοποιούνται σε επιφανειακά ή υπόγεια δίκτυα άρδευσης και αποχέτευσης, καθώς και σε υποθαλάσσιους αγωγούς υπονόμου. Παράγονται σε κλάσεις ονομαστικών πιέσεων από 6 ως 32atm και σε ονομαστικές διαμέτρους από 32 έως 630mm από πολυαιθυλένιο 2ης  (PE-80) και 3ης γενιάς (PE-100)  σε  μαύρο χρώμα με πορτοκαλί ρίγα, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΛΟΤ-EN 12201-2. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τα τεχνικά μας φυλλάδια στο τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας για λεπτομέρειες.

Ειδικά μήκη και διάμμετροι μπορεί επίσης να παραχθούν, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λετομέρειες.

Για τα συστήματα PE μας προσφέρουμε επίσης μία ευρεία γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης. Αποσπώμενες συνδέσεις όπως Φλάτζες Ρακόρ είναι διαθέσιμα όπως επίσης και μόνιμες συνδέσεις όπως εξαρτήματα ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης.

Οι σωλήνες διατίθενται είτε σε ρολά (μέχρι την ονομαστική διάμετρο των 140mm) είτε σε ευθέα μήκη.

Εξαρτήματα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Elektrometināmie veidgabali

Εξαρτηματα Ηλεκτροσυντηξης

Εξαρτήματα ανθεκτικά στις τάσεις χωρίς επιπλέον συνδετικά μέρη μπορούν να συνδεθούν εύκολα στα περισσότερα περιβάλλοντα.

 

Εξαρτηματα μετωπικης συγκολλησης

Δεν χρειάζονται επιπλέον συνδετικά μέρη τα άκρα των εξαρτημάτων ζεσταίνονται και πιέζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μία ομοιογεννη σύνδεση απαιτούν εξειδίκευμένο προσωπικό και εξοπλισμό.

 

Περισσοτερα σχετικά με τα εξαρτήματα

Η Pipelife παρέχει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών για όλα τα προϊόντα της. Για περισσότερες πληροφορίες για την σωστή χρήση σύνδεση και εγκατάσταση των σωλήνων HDPE παρακαλώ να συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο εγκατάστασης απο τον παρακάτω σύνδεσμο: Installation manual.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ελέξτε το τμήμα  download της ιστοσελίδας μας καθώς και την συλλογή μας απο βίντεο εγκατάστασης στο τμήμα  videos..

 

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Η ευρωπαική επιστροπή πλαστικών σωλήνων TEPPFA και PE100+ δημοσίευσε ένα σύγγραμα που επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος ζωής των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πάνω απο 100 χρόνια.

Sustainability

σχετικα προιοντα

PP-Pro_Rohrstapel_AW

Σωλήνες απο PVC-U TERRALIFE

Lauko nuotekų vamzdis Pragma

Σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος PRAGMA (PP)

Ecocorr 7

Σωλήνες διπλού δομημένου τοιχώματος Ecocorr (HDPE)

Plastkiniai šuliniai

Συνθετικά φρεάτια PRO

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email