υπονομοσ

Σωλήνες Terralife και Terralife N

Τα περιβαλλοντικά υγιή, ανθεκτικά και στεγανά συστήματα λυμάτων είναι ζωτικής σημασίας για ένα ασφαλές περιβάλλον και υγιείς κοινότητες. Ανάλογα με τις προϋποθέσεις, τα απαραίτητα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για αυτό η Pipelife προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων σωλήνων λυμάτων. Terralife από  PVC - μπορούμε να παραδώσουμε, oτι χρειάζεται το έργο σας.

Οι σωλήνες Terralife Παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 476 στις σειρές 41 και 51, καθώς και με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 1401 και ΕΝ 13476-2 με εμπορικές ονομασίες Terralife και Terralife-N αντίστοιχα.

Οι σωλήνες Terralife παράγονται σε ευθύγραμμα τμήματα μήκους 6 ή 3μέτρων σε διαμέτρους από 160 έως 630 mm και φέρουν στο ένα άκρο τους κατάλληλα διαμορφωμένη μούφα για την σύνδεση με χρήση ελαστικού δακτυλίου.

Στη μεγάλη γκάμα διαφορετικών διαμέτρων σωλήνων Terralife, υπάρχει ένα κοινό : Εξαιρετική ποιότητα. Ο σύντομος χρόνος εγκατάστασης και ο μεγάλος χρόνος χρήσης είναι παράγοντες που συνδέονται άρρηκτα με το όνομα Pipelife. Οι λύσεις μας για λύματα διαρκούν δεκαετίες και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση.

 

 

 

Υλικο και σχετικά προϊοντα

PVC

Το PVC χρησιμοποιείται σαν υλικό για σωλήνες υπονόμου τον περισσότερο καιρό. Είναι ελαφρύ, στιβαρό, ανθεκτικό στην κρούση και έχει μικρή θερμική παραμόρφωση. Τα συστήματα σωλήνώσεων PVC συνήθως φέρουν σύνδεσμο (μούφα) και ελαστικό δακτύλιο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.


δειτε αλλα συστηματα υπονομου

Pro 800 GR

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ

ecobox

Βιολογικοί καθαρισμοί

COVER D400

συνθετικα καλυμματα φρεατιων

Pvc Fittings 1

εξαρτηματα

επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο

Callback

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email