Λυσεις

Σωληνες πολυαιθυλενιου ιχθυοκλωβων

H Pipelife με την πολυετή εμπειρία της στην παραγωγή συστημάτων σωλήνων παρέχει σωλήνες HDPE για την κατασκευή και χρήση Ιχθυοκλωβών.

Σωληνεσ ιχθυοκλωβων

Το πολυαιθυλένιο (PE) είναι σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά για την μεταφορά πόσιμου νερού καθώς και για τα δίκτυα μεταφοράς αερίου, μπορει ωσοτοσ να χρησιμοποιηθεί και να δώσει λύσεις και σε άλλους τομείς. Ένας από αυτούς είναι η χρήση τους για την κατασκευή Ιχθυοκλωβών στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας.  Συγκεκριμένα, οι σωλήνες HDPE και MDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής ή μέσης πυκνότητας) της Pipelife με ειδικό μειωμένο πάχος τοιχώματος ανάλογα των εκάστοτε αναγκών σας αποτελούν ιδανική λύση.

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό:  είναι ελαφρύ, εύκαμπτο, δεν διαβρώνεται, δεν είναι αγώγιμο, δεν είναι επικίνδυνο και είναι ουδέτερο σε γεύση και οσμή.  Οι σωλήνες PE είναι επίσης ανθεκτικοί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, ακτινοβολία UV light και μεγάλο εύρος χημικών. Κατά συνέπεια, οι σωλήνες πολυαιθυλενίου για την κατασκευή Ιχθυοκλωβών είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν μέσο όρο ζωής για πάνω από 100 χρόνια. Επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

Οι σωλήνες Ιχθυοκλωβών παράγονται σε διαμετρήματα από 90 έως 400 mm.

 

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: διαρκεια ζωης

O ευρωπαϊκός οργανισμός πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων TEPPFA και ο οργανισμός PE100+ προχωρήσαν σε μια δημοσίευση που επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος ζωής των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πάνω από 100 χρόνια.

Sustainability

ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας K-Fishways σε όλη την χώρα για την διατήρηση και την αύξηση των απειλούμενων πληθυσμών ψαριών, διοργανώθηκε μία εθελοντική εκδήλωση από την WWF Finland, την K Group και την τοπική ένωση προστασίας των υδάτων και του αέρα τον Αύγουστο του 2019. Ο στόχος ήταν να αποκατασταθούν οι χώροι αναπαραγωγής αλλά και η διευκόλυνση της μετανάστευσης πέστροφας κατά μήκος του ποταμού Ylösjoki. Η Pipelife συνέβαλε σημαντικά με την δημιουργία ενός καινοτόμου αγωγού φιλικού προς τη μετανάστευση των ψαριών.

Brown Trout

Video Pipelife: Ένα video αξίζει όσο 1000 εικόνες

Δείτε πως παράγονται οι σωλήνες μεγάλου διαμετρήματος PE.

Παρακολουθήστε τα video που παρέχουμε για πολλά προϊόντα μας και μεθόδους σύνδεσης. Ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μας στο Youtube.

 

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email