αρδευση

Σωληνες αρδευσης HDPE

Από κύριους αγωγούς μεγάλου διαμετρήματος έως μικρότερους αγωγούς για την δημιουργία δικτύων άρδευσης, οι σωλήνες της Pipelife κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο έχουν αποδείξει την αξία τους για δεκαετίες. Στα σύγχρονα δίκτυα παροχής νερού οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι οι πιο διαδεδομένοι.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ;

Το πολυαιθυλένιο (PE) είναι σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά για εφαρμογές άρδευσης, μεταφορά πόσιμου νερού καθώς και για τα δίκτυα μεταφοράς αερίου. Αποτελείται από άνθρακα και υδρογόνο και δεν περιέχει αλογόνα. Το πολυαιθυλένιο δεύτερης και τρίτης γενιάς χρησιμοποιείται περισσότερο σε συστήματα σωληνώσεων.

Οι λόγοι που το πολυαιθυλένιο είναι τόσο διαδεδομένο είναι τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο, δεν διαβρώνεται, δεν είναι αγώγιμο, δεν είναι επικίνδυνο και είναι ουδέτερο σε γεύση και οσμή. Η επιφάνεια των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πολύ λεία, ανθεκτικό σε ατέλειες και με υψηλή αντίσταση στην τριβή. Οι σωλήνες PE είναι ανθεκτικοί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών , ακτινοβολία UV light και μεγάλο εύρος χημικών.

Κατά συνέπεια, οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν μέσο όρο ζωής για πάνω από 100 χρόνια. Επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

HYDROLIFE® PE-80 & PE-100

Πρόκειται για σωλήνες πίεσης μεταφοράς πόσιμου νερού από PE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας). Χρησιμοποιούνται σε επιφανειακά ή υπόγεια δίκτυα ύδρευσης, καθώς και σε υποθαλάσσιους αγωγούς πόσιμου νερού. Οι σωλήνες αυτοί κατασκευάζονται από ειδική πρώτη ύλη με πιστοποιητικό καταλληλόλητας διεθνών οργανισμών για την συγκεκριμένη χρήση. Παράγονται σε κλάσεις ονομαστικών πιέσεων από 6 ως 32atm και σε ονομαστικές διαμέτρους από 32 έως 630mm από πολυαιθυλένιο 2ης  (PE-80) και 3ης γενιάς (PE-100)  σε μπλε ή μαύρο χρώμα, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΛΟΤ-EN 12201-2. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τα τεχνικά μας φυλλάδια στο τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας για λεπτομέρειες.

Ειδικά μήκη και διάμετροι μπορεί επίσης να παραχθούν επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για τα συστήματα PE μας προσφέρουμε επίσης μία ευρεία γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης. Αποσπώμενες συνδέσεις όπως Φλάντζες Ρακόρ είναι διαθέσιμα όπως επίσης και μόνιμες συνδέσεις όπως εξαρτήματα ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης.

Οι σωλήνες διατίθενται είτε σε ρολά (μέχρι ονομαστική διάμετρο 140mm) είτε σε ευθέα μήκη.

Πλεονεκτηματα

Τα πλεονεκτηματα σας με σωληνες μεγαλυτερου μηκους

  • Λιγότερες εργασίες συγκόλλησης
  • Μειωμένος κίνδυνος αστοχίας στην συγκόλληση. 
  • Μικρότερο κόστος μεταφοράς.
  • Μειωμένο κόστος αποθήκευσης 
  • Μειωμένος κίνδυνος ζημίας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

τα πλεονεκτηματα σας απο τα 25+ χρονια εμπειριας μας

  • Σίγουρες υποθαλάσσιες εφαρμογές και τεχνογνωσία στην παραγωγή σωλήνων.
  • Πολυετή γνώση της αγοράς.
  • Συνεργασία με τους πιο σημαντικούς μελετητές και εγκαταστάτες υποθαλάσσιων αγωγών. 
  • Ειδικούς στους υποθαλάσσιους αγωγούς για κάθε έργο σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Elektrometināmie veidgabali

Εξαρτηματα Ηλεκτροσυντηξης

Εξαρτήματα ανθεκτικά στις τάσεις χωρίς επιπλέον συνδετικά μέρη μπορούν να συνδεθούν εύκολα στα περισσότερα περιβάλλοντα.

 

Εξαρτηματα μετωπικης συγκολλησης

Δεν χρειάζονται επιπλέον συνδετικά μέρη τα άκρα των εξαρτημάτων ζεσταίνονται και πιέζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μία ομοιογενή σύνδεση απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό.

Περισσοτερα σχετικά με τα εξαρτήματα

Η Pipelife παρέχει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών για όλα τα προϊόντα της. Για περισσότερες πληροφορίες για την σωστή χρήση σύνδεση και εγκατάσταση των σωλήνων HDPE παρακαλώ να συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο εγκατάστασης από τον παρακάτω σύνδεσμο: Installation manual.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ εκλέξτε το τμήμα downloads της ιστοσελίδας μας καθώς και την συλλογή μας από βίντεο εγκατάστασης στο τμήμα  videos.

Μια σημαντική πτυχή για την μέτρηση της βιωσιμότητας. Διάρκεια Ζωής

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων TEPPFA και ο οργανισμός PE100+ προχωρήσαν σε δημοσίευση που επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος ζωής των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πάνω από 100 χρόνια.

Sustainability

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email