Image picture

Μαζί μπορούμε να παρέχουμε μια ασφαλή, υγιή και ανέμελη ζωή για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές.

#ευθύνη

Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας. Με βιώσιμες πρωτοβουλίες και την αύξηση των ανακυκλωμένων πλαστικών στις γραμμές παραγωγής μας, η συνεχής αποστολή μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ασφαλείς και οικολογικές λύσεις που παράγονται με τον λιγότερο δυνατό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

Μαζί, θέτουμε τα θεμέλια των υποδομών και τα δίκτυα των κοινοτήτων μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι δική μας ευθύνη να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε τα οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά συστήματα του τομέα μας για τις τωρινές και τις μελλοντικές γενιές.

Η ευθύνη μας για τη διατήρηση και την προστασία δεν είναι απλώς επιλογή. Είναι καθήκον μας.

Zoran Davidovski, Υπεύθυνος Ερευνάς & Ανάπτυξης Pipelife International

Είναι καθήκον μας να αναπτύξουμε και να κατασκευάσουμε λύσεις σωληνώσεων που συμβάλλουν ενεργά σε ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον. Είναι καθήκον μας να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια της εργασίας σε όλη την γραμμή παραγωγή μας.

Zoran Davidovski
Agriculture

ΒΙΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η μακροχόνια ανθεκτικότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη. Ταυτόχρονα τα προϊόντα μας συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω των χαρακτηριστικών παραγωγής τους. 

Pipe with 3 Lives

βιωσιμη παραγωγη

Τα συστήματά μας παράγονται με όλο και περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά και μπορούν να διαρκέσουν τουλάχιστον 100 χρόνια. Αυτό βοηθά στην προστασία του πλανήτη και μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

People

Κοινωνικη δεσμευση

Ως μια διεθνώς ενεργή εταιρεία, δεσμευόμαστε για αυστηρές αρχές ποιοτικής εταιρικής διαχείρισης και διαφάνειας, καθώς και για την περαιτέρω συνεχή ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού συστήματος εταιρικού ελέγχου.


#βιωσιμότητα

Οι πράσινες πρωτοβουλίες της Pipelife

Αυξάνουμε την αναλογία των ανακυκλωμένων πλαστικών στις γραμμές παραγωγής μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων στα οποία βασίζονται οι συνεργάτες μας.

Pipe Image

Αυξήσαμε την αναλογία ανακυκλωμένων πλαστικών στην παραγωγή σε 90 kg / t. Αυτό ισοδυναμεί με έξι εκατομμύρια πλαστικές φιάλες νερού.

Pipe Image

Οι αυτο-επιβαλλόμενοι περιβαλλοντικοί μας στόχοι

Εκτός από την ενεργή συμβολή μας στους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης Ηνωμένων Εθνών, έχουμε επίσης θέσει τους δικούς μας περιβαλλοντικούς στόχους.

Ο "Χάρτης πορείας βιωσιμότητας 2015-2020" αντιπροσωπεύει μια αυτό-επιβαλλόμενη δέσμευση για συνεχή μείωση του νερού, της ενέργειας και της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και των εκπομπών CO2, αυξάνοντας παράλληλα τα ανακυκλωμένα πλαστικά στην παραγωγή μας.

Οι στόχοι για το 2020 έχουν επιτευχθεί και για άλλη μια φορά επιτεύχθηκαν ένα χρόνο νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Δείτε την βραβευμένη έκθεση (award winning reportαπό τη μητρική μας εταιρεία Wienerberger, η οποία περιγράφει τη στρατηγική και τις δεσμεύσεις του Ομίλου για την βιωσιμότητα.

Image picture

Περισσότερα απο 100 χρόνια διάρκειας ζωης

Μία από τις πτυχές που εξετάζονται στην αξιολόγηση του κύκλου ζωής ενός προϊόντος είναι η διάρκεια ζωής, η οποία αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που το προϊόν μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία. Τα συστήματα σωλήνων πίεσης PE της Pipelife για εφαρμογές αερίου και πόσιμου νερού μπορούν να διαρκέσουν έως και 100 χρόνια ή περισσότερο.

Πώς είναι αυτό δυνατόν; Διαβάστε το έγγραφο θέσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλαστικών Σωλήνων TEPPFA και PE100 +

Προστασία του πλανήτη από πλαστικά απόβλητα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξανόμενη ανησυχία του κοινού για την είσοδο των πλαστικών στο περιβάλλον. Τα περισσότερα από τα πλαστικά που βρίσκονται στο περιβάλλον προέρχονται κυρίως από μπουκάλια και συσκευασίες, μερικά όμως είναι και σφαιρίδια πλαστικού τα οποία προέρχονται από την βιομηχανία.

Για να εμποδιστεί η μόλυνση του περιβάλλοντος από το πλαστικό, η Plastics Europe δημιούργησε την πρωτοβουλία Zero Pellet Loss. Το 2015 αυτή η πρωτοβουλία συνδυάστηκε με το παγκόσμιο πρόγραμμα Operation Clean Sweep®. Ορισμένοι από τους χώρους παραγωγής του ομίλου της Pipelife ήδη διαθέτουν ακολουθούν το συγκριμένο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις της Pipelife έχουν δεσμευτεί για την εγκατάσταση φίλτρων κατά τη διάρκεια του 2020.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

Υπολογίζοντας την βιωσιμότητα των προϊόντων μας

Για μεγαλύτερη διαφάνεια σχετικά με το περιβαλλοντικό αντίκτυπο των πλαστικών σωληνώσεων στο περιβάλλον μας, ειδικά σε σύγκριση με άλλα υλικά σωληνώσεων, έχουμε εκδώσει ένα εργαλείο υπολογισμού περιβαλλοντικής δήλωσης προϊόντος (EPD), διαθέσιμο ως εφαρμογή iOS για το iPad σας.

Pipelife App Icon

Νεα σχετικα με την βιωσιμότητα

Συμμετέχουμε σε πολλά έργα και πρωτοβουλίες ανάπτυξης της βιωσιμότητας σε όλες τις . Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μελλοντικές οικολογικές και οικονομικές λύσεις που να εστιάζουν στις τοπικές ανάγκες και να υποστηρίζουν και να προστατεύουν τις εκάστοτε κοινότητες. Δείτε τις σχετικές δραστηριότητες μας παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Ocean Cleanup Pipelife stabilizers assembly and fully launched system

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Σεπτ. 09, 2018 | 0.5' ανάγνωση

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΗΝ “ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”

Οκτ. 31, 2019 | 2' ανάγνωση

Brown Trout

ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Οκτ. 18, 2019 | 1' ανάγνωση

Πόσο βιώσιμα είναι τα προϊόντα μας;

Η προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και της παραγωγικής μας διαδικασίας. Δείτε τις περιβαλλοντικές δηλώσεις προϊόντων (EPD) και εξερευνήστε τις δεσμεύσεις, τους στόχους και τα επιτεύγματά μας.

Image picture

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email