μεταφορα νερου

Σωληνες πολυαιθυλενιου για τη μεταφορά νερου

Από κύριους αγωγούς μεγάλου διαμετρήματος έως μικρότερους αγωγούς για την δημιουργία κτιριακών παροχών, οι σωλήνες μας κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο έχουν αποδείξει την αξία τους για δεκαετίες. Στα σύγχρονα δίκτυα παροχής νερού οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι οι πιο διαδεδομένοι.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ;

Το πολυαιθυλένιο (PE) είναι σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά για την μεταφορά πόσιμου νερού καθώς και για τα δίκτυα μεταφοράς αερίου. Αποτελείται από άνθρακα και υδρογόνο και δεν περιέχει αλογόνα. Το πολυαιθυλένιο δεύτερης και τρίτης γενιάς χρησιμοποιείται περισσότερο σε συστήματα σωληνώσεων.

Οι λόγοι που το πολυαιθυλένιο είναι τόσο διαδεδομένο είναι τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Είναι ελαφρύ, εύκαμπτο, δεν διαβρώνεται, δεν είναι αγώγιμο, δεν είναι επικίνδυνο και είναι ουδέτερο σε γεύση και οσμή. Η επιφάνεια των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πολύ λεία, ανθεκτικό σε ατέλειες και με υψηλή αντίσταση στην τριβή. Οι σωλήνες PE είναι ανθεκτικοί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών , ακτινοβολία UV light και μεγάλο εύρος χημικών.

Κατά συνέπεια, οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν μέσο όρο ζωής για πάνω από 100 χρόνια. Επίσης είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

HYDROLIFE® PE-80 & PE-100

Πρόκειται για σωλήνες πίεσης μεταφοράς πόσιμου νερού απο PE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας). Χρησιμοποιούνται σε επιφανειακά ή υπόγεια δίκτυα ύδρευσης, καθώς και σε υποθαλάσσιους αγωγούς πόσιμου νερού. Οι σωλήνες αυτοί κατασκευάζονται από ειδική πρώτη ύλη με πιστοποιητικό καταλληλόλητας διεθνών οργανισμών για την συγκεκριμένη χρήση. Παράγονται σε κλάσεις ονομαστικών πιέσεων από 6 ως 32atm και σε ονομαστικές διαμέτρους από 32 έως 630mm από πολυαιθυλένιο 2ης  (PE-80) και 3ης γενιάς (PE-100)  σε μπλε ή μαύρο χρώμα, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΛΟΤ-EN 12201-2. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τα τεχνικά μας φυλλάδια στο τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας για λεπτομέρειες.

Ειδικά μήκη και διάμετροι μπορεί επίσης να παραχθούν επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για τα συστήματα PE μας προσφέρουμε επίσης μία ευρεία γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης. Αποσπώμενες συνδέσεις όπως Φλάντζες Ρακόρ είναι διαθέσιμα όπως επίσης και μόνιμες συνδέσεις όπως εξαρτήματα ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης.

Οι σωλήνες διατίθενται είτε σε ρολά (μέχρι ονομαστική διάμετρο 140mm) είτε σε ευθέα μήκη.

Πλεονεκτηματα

Τα πλεονεκτηματα σας με σωληνες μεγαλυτερου μηκους

  • Λιγότερες εργασίες συγκόλλησης
  • Μειωμένος κίνδυνος αστοχίας στην συγκόλληση. 
  • Μικρότερο κόστος μεταφοράς.
  • Μειωμένο κόστος αποθήκευσης 
  • Μειωμένος κίνδυνος ζημίας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

τα πλεονεκτηματα σας απο τα 25+ χρονια εμπειριας μας

  • Σίγουρες υποθαλάσσιες εφαρμογές και τεχνογνωσία στην παραγωγή σωλήνων.
  • Πολυετή γνώση της αγοράς.
  • Συνεργασία με τους πιο σημαντικούς μελετητές και εγκαταστάτες υποθαλάσσιων αγωγών. 
  • Ειδικούς στους υποθαλάσσιους αγωγούς για κάθε έργο σας.

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων TEPPFA και ο οργανισμός PE100+ προχωρήσαν σε δημοσίευση που επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος ζωής των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πάνω από 100 χρόνια.

Sustainability

σχετικα προϊοντα

Duralife 2

Σωλήνες Υδρευσης PVC-U

Aqualine RC Robust Schutzmantelrohr Seitenansicht

Σωλήνες HDPE με επιπλεον τοιχωμα

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email