Βιώσιμα Προϊόντα

βασικες πτυχες βιωσιμοτητας των προϊοντων μας

Η μακροχρόνια ανθεκτικότητα των προϊόντων μας είναι εγγυημένη. Ταυτόχρονα τα προϊόντα μας συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω των χαρακτηριστικών παραγωγής τους. Όταν δίνουμε λύσεις σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στη διαχείριση των υδάτων, την κλιματική αλλαγή και την αστικοποίηση. Εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτό με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Irregation

μειωμενη χρηση νερου

Το νερό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πόρους του πλανήτη μας. Η Pipelife φροντίζει αυτόν τον πόρο με πολλές από τις λύσεις της παρέχοντας συστήματα αποθήκευσης, για καθαρό και ανακυκλώσιμο νερού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Επίσης, τα συστήματα άρδευσης της Pipelife είναι από τα πιο αποδοτικά παγκοσμίως.

Wastewater

Ανακυκλωσιμότητα

Στην Pipelife αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες ανακύκλωσης. Πραγματοποιούμε διάφορα ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων μας. Προσπαθούμε επίσης να ανακυκλώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά για τα νέα μας προϊόντα.

Product

ευκολη εγκατασταση

Η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους χρήστες των προϊόντων μας. Εδώ και χρόνια, η Pipelife εργάζεται για λύσεις που έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τη χρήση και την εγκατάσταση πλαστικών σωλήνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και πόρων.

New Energy

αποδοτικοτητα στην ενεργεια

Ειδικά οι λύσεις μας στη θέρμανση & στο δροσισμό εστιάζονται στο να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Επιπλέον, εστιάζουμε έντονα σε αποδοτικές λύσεις θέρμανσης όπως τα συστήματα ενδοδαπέδιας & επιτοίχιας θέρμανσης.


βιωσιμα προϊοντα και λυσεις απο την Pipelife

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Pipelife εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη λύσεων για ένα καλύτερο μέλλον. Αναπτύσσουμε και εμπορευόμαστε βιώσιμες λύσεις για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων, τη θέρμανση, τη μεταφορά ενέργειας, τη γεωργική άρδευση και πολλές άλλες εφαρμογές, που μπορούν να εξοικονομήσουν πόρους και ενέργεια.

RAINEO: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

Εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής αντιμετωπίζουμε ισχυρές βροχοπτώσεις, μεγάλες περιόδους ξηρασίας, περιόδους καύσωνα και ξαφνικές νεροποντές. Οι άμεσες συνέπιες των ξαφνικών καταιγίδων και η ανάγκη λύσεων διαχείρισης όμβριων αυξάνονται. Η μόλυνση και η αύξηση στο κόστος του νερού μας δημιούργησαν την ανάγκη για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης ώστε να μπορείτε να συλλέγετε, να συγκεντρώνετε και επαναχρησιμοποιείτε τα όμβρια αποδοτικά.

Stormwater Management

αρδευση

H παραγωγή των τροφών αποτελεί μια από τις δομές της κοινωνίας μας. Παράξτε περισσότερα χρησιμοποιώντας λιγότερα.

Agriculture

Ενδοδαπεδια θερμανση

Ίσως να μην είναι δυνατόν να ελέγξουμε τις καιρικές συνθήκες, ωστόσο μπορούμε να ελέγξουμε την θερμοκρασίας σε εσωτερικούς χώρους. Με την πλήρη γκάμα συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού της Pipelife, επωφελείστε από ευέλικτες, γρήγορες και ποιοτικές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν τις εσωτερικές συνθήκες των σπιτιών, των γραφείων και των εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας.


Ποσο βιωσιμα ειναι τα προϊοντα μας

Η Pipelife ως ενεργό μέλος του European Plastic Pipes and Fittings Association (TEPPFA) έχει ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της αξίας που προσφέρουν τα συστήματα πλαστικών σωλήνων για ένα βιώσιμο μέλλον. Μέσω της TEPPFA, αναθέσαμε μια ανεξάρτητη μελέτη στο ινστιτούτο τεχνολογικών ερευνών Flemish (VITO) για την μέτρηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των διαφόρων πλαστικών συστημάτων σωληνώσεων με βάση την αξιολόγηση του κύκλου ζωής τους.

Image picture

επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email