Choose your region
ΕΠΑΦΗ | Ελλάδα
Menu

ΑΡΧΕΙΟ

Συμμετοχή της Pipelife Ελλάς Α.Ε. στην 21η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Προεδρείων Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων της ΠΕΣΕΔΕ

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ θα κατασκευάσει τον αγωγό σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ

Για μια ακόμη φορά, η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ προκρίθηκε ως ο πλέον αξιόπιστος παραγωγός συστημάτων πλαστικών σωληνώσεων στην Ελλάδα και ανέλαβε από την τεχνική εταιρία “ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε.” την παραγωγή του Υποθαλάσσιου Αγωγού Σύνδεσης της Αίγινας με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

ΔΩΡΕΑ YΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ''ΓΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ'' ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο «δύσκολες» ασθένειες, που γίνεται ακόμα «δυσκολότερη» όταν εμφανίζεται σε παιδιά και εφήβους, αυξάνοντας στο έπακρο την ψυχολογική πίεση στις οικογένειες των ασθενών.

World Media Award 2015

Ο Όμιλος PIPELIFE μαζί με την West4Media Film production τιμήθηκαν με το ασημένιο βραβείο κατά την διάρκεια του World Media Festival.

Διεξαγωγή Συνεδρίου FSS 2015

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο όμιλος PIPELIFE στους πελάτες του παγκοσμίως, αποφάσισε την διοργάνωση του συνεδρίου FSS 2015(Future Sewage Systems) στην χώρα μας.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας Φωτογράφισε και στείλε φωτογραφίες με οτιδήποτε έχει να κάνει με συστήματα πλαστικών σωληνώσεων ( σωλήνες, εξαρτήματα, κλπ) σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες: • Σωλήνες και περιβάλλον • Σωλήνες και παραγωγή/ κατασκευή • Αφηρημένη τέχνη με σωληνώσεις

Ενημερωτικό Δελτίο Προϊόντων Τεχνικών Εφαρμογών Ιούλιος 2013

Τ ο θέμα της ποιότητας των χρησιμοποιοηθέντων υλικών στα δημόσια έργα και ιδιαίτερα των σωληνώσεων στα έργα υποδομών ήταν ανέκαθεν καίριας σημασίας και ταλάνιζε τον τεχνικό κόσμο εδώ και πολλά χρόνια αφού σε πολλά εξ αυτών έχουν παρατηρηθεί σημαντικές αστοχίες λόγω κακής ποιότητας των χρησιμοποιούμενων σωλήνων και εξαρτημάτων.

Διάλεξη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 29/5/2013 έγινε παρουσίαση πλαστικών συστημάτων αποχέτευσης και ύδρευσης στους φοιτητές του 8ου εξαμήνου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ PIPELIFE ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 1ο διεθνές συνέδριο EWaS-MED

Η εταιρεία μας Pipelife Ελλάς συμμετείχε ως εκθέτης στο 1ο διεθνές συνέδριο με θέμα “Improving Efficiency of Water Systems in a changing natural and financial environment” («Βελτίωση της αποδοτικότητας συστημάτων νερού σε ένα μεταβαλλόμενο φυσικό και οικονομικό περιβάλλον»),

Συμμετοχή της PIPELIFE στην Εκδήλωση της ΔΕΥΑ Λουτρακίου

Η εταιρεία μας Pipelife Ελλάς Α.Ε. συμμετείχε ενεργά στο τετραήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στο νερό Λουτρακίου, ως χορηγός της εκδήλωσης.

Ενημερωτικό Δελτίο Προϊόντων Τεχνικών Εφαρμογών Ιούλιος 2012

Τα τελευταία 5 χρόνια υπάρχει μια έντονη στροφή της αγοράς στους σωλήνες δομημένου τοιχώματος (λείοι εσωτερικά και πτυχωτοί εξωτερικά) σε εφαρμογές αποχέτευσης ελεύθερης ροής, τόσο σε δίκτυα ακαθάρτων όσο και σε δίκτυα ομβρίων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται επιτυχώς στην Ευρώπη πάνω από 15 χρόνια. Τα ανώτερα τεχνικά τους χαρακτηριστικά σε σχέση με τους συμβατικούς σωλήνες, σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τους τιμές, ενέπνευσαν εμπιστοσύνη στον περισσότερο τεχνικό κόσμο (μελετητές, φορείς, κατασκευαστές) οι οποίοι τους χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, τα προκατασκευασμένα πλαστικά φρεάτια κερδίζουν έδαφος σε σχέση με τα τσιμεντένια εξασφαλίζοντας ομοιογένεια και στεγανότητα στο δίκτυο. Η χρήση σωλήνων δομημένου τοιχώματος πολυπροπυλενίου με τα αντίστοιχα φρεάτια δίνει όφελος στον προϋπολογισμό ενός έργου ακαθάρτων τουλάχιστον 20% ενώ το αντίστοιχο όφελος σε ένα δίκτυο ομβρίων είναι πολύ μεγαλύτερο αφού δεν απαιτείται εγκιβωτισμός των σωλήνων σε σκυρόδεμα.

H PIPELIFE παρουσιάζει το Raineo ®. Την λύση για την διαχείριση των ομβρίων υδάτων

Το Raineo ® είναι περισσότερο από απλά ένα πλήρες φάσμα των προϊόντων διαχείρισης όμβρίων υδάτων. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τη συλλογή του νερού απο τις στέγες ή τους δρόμους, τον καθαρισμό και την αποθήκευση ή επαναχρησιμοποίηση του. Το Raineo ® τα έχει όλα. Και επιπλέον αυτών, η PIPELIFE έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την υποστήριξη μας τόσο με τους απαιτούμενους υπολογισμούς και σχέδια όσο και με απαντήσεις σε κάθε σας ερώτηση.

H PIPELIFE γίνεται ακόμη πιο "πράσινη"

Η PIPELIFE νοιάζεται για το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας! Αρκετά χρόνια τώρα όλοι εμείς στην PIPELIFE έχουμε δεσμευτεί για την αειφορία, η οποία είναι μια σημαντική πτυχή στην καθημερινή επιχειρηματική ζωή μας, τις διαδικασίες παραγωγής μας καθώς και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η προσεκτική και επιλεκτική χρήση των πρώτων υλών, η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, η μείωση των εκπομπών ρύπων και η αύξηση της ανακύκλωσης είναι μόνο μερικά παραδείγματα του ευρέος φάσματος των στόχων που όλοι μας στην PIPELIFE είμαστε αφιερωμένοι.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΔΑΦΟΥΣ»

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας και η Αναπτυξιακή Εταιρία Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα τη διαχείριση και προστασία εδάφους, στις 4 Απριλίου 2012, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE - So.S., με τίτλο "Αειφορική διαχείριση εδάφους στην Yδρολογική Λεκάνη Ανθεμούντα με βάση την Ευρωπαϊκή Θεματική Στρατηγική εδάφους"

Ενημερωτικό Δελτίο Προϊόντων Τεχνικών Εφαρμογών Μάρτιος 2012

Για τη διευκόληση των μηχανικών η Pipelife διαθέτει μια σειρά από απλά ‘εργαλεία’ για στατικούς και υδραυλικούς υπολογισμούς. Στο παρόν ενημερωτικό δελτίο θα παρουσιάσουμε το λογισμικό στατικών υπολογισμών για εγκατεστημένους σωλήνες αποχετευτικών δικτύων. Υπάρχουν πολλά εργαλεία υπολογισμού της δακτυλιοειδούς παραμόρφωσης εγκατεστημένων σωλήνων, συναρτήσει του βάθους εγκατάστασης, της κυκλοφορίας κλπ. Κάθε μια από τις μεθοδολογίες στις οποίες βασίζονται αυτά τα εργαλεία δίνουν ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα

Ενημερωτικό Δελτίο Προϊόντων Τεχνικών Εφαρμογών Φεβρουάριος 2012

Το τμήμα Τεχνικών Πωλήσεων της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ενημέρωσης των εμπλεκομένων Δημόσιων Φορέων και Υπηρεσιών, Κατασκευαστικών και Μελετητικών Εταιριών καθώς και των πάσης φύσεως Μηχανικών σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τρέχουσες τάσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς στις εφαρμογές Αποχέτευσης, Ύδρευσης και Διαχείρισης Όμβριων και Ακαθάρτων, ξεκινάει την έκδοση μιας έντυπης ενημέρωσης (Newsletter) η οποία θα περιέχει τις πληροφορίες αυτές καθώς επίσης και τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Climatherm 2012

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2012, που θα πραγματοποιήθεί από την 1η Μαρτίου έως και την 4η Μαρτίου 2012 στο Metropolitan Expo.

Ενημερωτικό Δελτίο Προϊόντων Τεχνικών Εφαρμογών Ιανουάριος 2012

Το τμήμα Τεχνικών Πωλήσεων της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ενημέρωσης των εμπλεκομένων Δημόσιων Φορέων και Υπηρεσιών, Κατασκευαστικών και Μελετητικών Εταιριών καθώς και των πάσης φύσεως Μηχανικών σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τρέχουσες τάσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς στις εφαρμογές Αποχέτευσης, Ύδρευσης και Διαχείρισης Όμβριων και Ακαθάρτων, ξεκινάει την έκδοση μιας έντυπης ενημέρωσης (Newsletter) η οποία θα περιέχει τις πληροφορίες αυτές καθώς επίσης και τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ομίλου Pipelife

Ο όμιλος PIPELIFE, μία από τις κορυφαίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εταιρείες παραγωγής και εμπορίας συστημάτων πλαστικών σωληνώσεων, υιοθέτησε απο την αρχή του 2012 την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Αναφοράς (GRI) στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Συνέδριο "Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλητων Μικρής Κλίμακας"

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, συμμετείχε ως χορηγός – εκθέτης στο 3ο Διεθνές Συνέδριο ‘Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Νερού και Υγρών Αποβλήτων Μικρής Κλίμακας’, που διοργανώθηκε στη Σκιάθο, στις 14-16 Μαΐου 2010., υπό την αιγίδα του ΑΠΘ

Σύστημα Σωληνώσεων Δομημένου τοιχώματος PP PRAGMA

Το σύστημα σωλήνων διπλού τοιχώματος από πολυπροπυλένιο (PP-b) PRAGMA, αποτελεί ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο προϊόν για την Ελληνική αγορά, με μακρά, απολύτως επιτυχημένη πορεία ανά την Ευρώπη

Προσφορά Στο Σύλλογο"Το χαμόγελο του Παιδιού"

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για ανακατασκευή χώρου στην Πάτρα

Climatherm 2010

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2010, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 Μαρτίου έως και την 7 Μαρτίου 2010 στο Ελληνικό.

Πιστοποιητικό Ηχομόνωσης NOVALIFE

Οι σωλήνες κτιριακής αποχέτευσης NOVALIFE είναι τριπλού τοιχώματος και παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 1256/Β

Νέα ομάδα Πολυστρωματικών Σωλήνων & Εξαρτημάτων RADOPRESS

Η PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., παράγει και εμπορεύεται τα συστήματα πολυστρωματικών σωλήνων και εξαρτημάτων με την εμπορική ονομασία RADOPRESS
dandelion