Vidaus nuotekos
Vidaus nuotekos

Αξιοπιστα συστήματα διαχειρισης λυμάτων

PIPELIFE - ALWAYS PART OF YOUR LIFE

Αξιόπιστες λυσεις συστηματων αποχετευσης

Τα συστήματα αποχέτευσης πρέπει να λειτουργούν σαν να μην υπάρχουν. Αθόρυβα και αξιόπιστα, μεταφέρουν λύματα έξω από τα κτίρια, παρέχοντας ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για να ζούμε και να εργαζόμαστε. Τι μπορείτε να περιμένετε από την Pipelife:

  • Αποτελεσματικές, αξιόπιστες και υγιεινές λύσεις για τα κτιριακά σας έργα, όχι μόνο στην λειτουργία αλλά και στην εγκατάσταση
  • Μία πλήρη γκάμα συστημάτων σωληνώσεων με σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία
  • Ευκολία εγκατάστασης και ανθεκτικότητα για διάρκεια ζωής που ταιριάζει με τη διάρκεια ζωής των κτιρίων σας
  • Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα που εγγυώνται ελάχιστη συντήρηση 

Για να διασφαλιστεί ότι θα βρείτε τις σωστές λύσεις για τις εγκαταστάσεις σας, προσφέρονται συστήματα αποχέτευσης που ικανοποιούν τις ειδικές απαιτήσεις της αγοράς με μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων σύνδεσης που ταιριάζουν στις εκάστοτε απαιτήσεις.

Recycling pictures

Σωλήνες PVC-U Γενικών Εφαρμογών

Όλα τα συστήματα σωλήνων κατασκευασμένα από PVC-U ανθεκτικά στη θερμότητα, θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και χημικές ουσίες.

Triukšmą slopinanti vidaus nuotekų sistema

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

Σιωπηλά συστήματα αποχέτευσης με βέλτιστες υδραυλικές ιδιότητες, εξαιρετική αντοχή στην κρούση και υψηλό βαθμό ακαμψίας.

Σωλήνες Πολυπροπυλενίου με ελαστικο δακτυλιο

Ολοκληρωμένη σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και στεγανοποίησης. 

Νεα και εργα αναφοράς

Περιηγηθείτε στα έργα συστημάτων αποχέτευσης από όλη την Ευρώπη. Όλα έχουν εφαρμοστεί σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και πρότυπα.

συμβαλλοντας στην άνετη διαβίωση

Μαι. 09, 2020 |  4' ανάγνωση

Στην κατασκευή κτιρίων, οι εργολάβοι αντιμετωπίζουν μερικές φορές προκλήσεις στην εξεύρεση κατάλληλων λύσεων/προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών τους. Το Párizsi Udvar, ένα υψηλής ποιότητας συγκρότημα έκτασης 6540 m², είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι υπηρεσίες του προμηθευτή, η εγγύτητα και η ευελιξία μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστούν τέτοιες προκλήσεις συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του έργου.

Parizsi Udvar Pipelife Building Solutions

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ

Μαι. 09, 2020 |  4' ανάγνωση

Η Pipelife Αυστρίας έχει προμηθεύσει το μεγαλύτερο μέρος των σωλήνων και εξαρτημάτων για τις οικοδομικές δραστηριότητες ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Götzendorf, Αυστρία. Από την γραμμή παροχής νερού οικιακής χρήσης και την ενδοδαπέδιας θέρμανση, έως το σύστημα αποχέτευσης, όλα παρέχονται από μία μόνο πηγή. Η υπεύθυνη εταιρεία εγκατάστασης επέλεξε την Pipelife ως συνεργάτη σε αυτό το έργο, όχι μόνο λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων, αλλά και για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει.

Goetzendorf building service installations from one source

γρηγορες και ευκολες λυσεις στην εγκατασταση

Για να διασφαλίσουμε ότι έχετε πρόσβαση σε άμεσα διαθέσιμες λύσεις για τα οικοδομικά σας έργα, η πλήρης γκάμα συστημάτων αποχέτευσης της Pipelife που περιλαμβάνει σωλήνες, εξαρτήματα, σιφώνια, λιπο-διαχωριστές και συστήματα αποστράγγισης, καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε κτιρίου.

Ασφαλώς, όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται απόλυτα με τα πιο αυστηρά εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Pipe Image

κοινότητες ανά τον κόσμο βασίζονται στην ποιότητα, τις υπηρεσιες και την τεχνογνωσία μας

Ως διεθνής εταιρεία με πολυάριθμα έμπειρα στελέχη στον τομέα των κατασκευών, κοινότητες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στις υπηρεσίες μας, στην ποιότητα και στην εις βάθος γνώση μας για αξιόπιστες και επιτυχημένες λύσεις σωληνώσεων. Βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να παρέχουμε τεχνικές γνώσεις για τα εκάστοτε οικοδομικά σας έργα, με την δυνατότητα ανάλυσης των αναγκών του έργου μέσα από την διεθνή οπτική μας. Μαζί με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, χτίζουμε καινοτόμες λύσεις για ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Pipelife Locations Map

δειτε τα υπόλοιπα κτιριακά συστηματα

Potable Water

υδρευση

Hot Cold

θερμανση & δροσισμός

Επικοινωνία

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email