Βιώσιμη Διαχείριση των Υδάτων

H αποτελεσματικότητα των συστημάτων άρδευσης της Pipelife στη γεωργία οφείλεται στην ακρίβεια τους: Ο στόχος αυτής της λύσης άρδευσης είναι σε μεγάλο βαθμό να προστατεύσει και να βελτιώσει την παραγωγή τροφίμων και πρώτων υλών (π.χ. βαμβάκι) εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους (νερό, θρεπτικά συστατικά) ανεξαρτήτως των καιρικών συνθήκων. Περιορίζοντας την ποσότητα επιπλέον νερού το οποίο μπορεί να καταστρέψει το έδαφος, οι καλλιέργειες τροφοδοτούνται με την βέλτιστη ποσότητα νερού και θρεπτικών συστατικών μέσω σταλακτηφόρου δικτύου.

εργο αναφορας

Έτος: 2020

Συνολική έκταση καλλιέργειας: 1000 εκτάρια

Τύπος καλλιέργειας: τομάτες, ρόδια, αγγούρια 

Προϊόντα

  • 5700 km προσαρμοσμένη επίπεδη σταλακτηφόρα ταινία (17 και 22 mm)
  • 304 km σταλακτηφόρα ταινία αντισταθμισμένης πίεση ταινία (16 mm)
  • Σωλήνας LDPE παροχής νερού 425,6 km
  • 8,9 km σωλήνας HDPE PE 100  νερού
  • Εξαρτήματα

Ο τομέας της γεωργίας αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλύτερο ‘’καταναλωτή’’ νερού στον κόσμο. Η δραστηριότητα της γεωργίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις κλιματικές και καιρικές συνθήκες και στους όλο και περσότερο μειωμένους υδάτινους πόρους. Όλο και περισσότεροι δημόσιοι φορείς, καθώς και ο ίδιος ο γεωργικός τομέας, έχουν αναγνωρίσει τις δυνατότητες της αποτελεσματικής άρδευσης ως έναν από τους πυλώνες της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων πόρων, ο οποίος θα διασφαλίσει και θα αυξήσει την ποιότητα του εφοδιασμού τροφίμων μακροπρόθεσμα.

οι ΠΑΡΑΓΩΓοι ΤΡΟΦΙΜΩΝ Στο AZERBAIJAN στοχευουν στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Pipelife υποστηρίζει αυτήν την απαραίτητη τάση μετάβασης στη βιώσιμη ανάπτυξη καλλιεργειών, προσφέροντας πλήρη συστήματα άρδευσης από την πηγή στα φυτά, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της τεχνογνωσίας και της υποστήριξης σε κάθε βήμα. Η κύρια αγορά μας στην άρδευση αποτελείται από ολόκληρη την περιοχή γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο, επωφελείται όλο και περισσότερο από τις ολοκληρωμένες αρδευτικές λύσεις της Pipelife και πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας", εξηγεί ο Harald Schwarzmayr, Διευθύνων Σύμβουλος της Pipelife και συνεχίζει. Αυτές οι αγορές είναι έτοιμες να στραφούν σε αειφόρο γεωργία η οποία μακροπρόθεσμα προσφέρει περισσότερη οικονομική και οικολογική σταθερότητα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μια μεγάλη παραγγελία από έναν πελάτη στο Αζερμπαϊτζάν. " Έχοντας κατά νου την ασφάλεια της καλλιέργειας και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, αυτός ο μεγάλος παραγωγός τροφίμων επένδυσε σε λύσεις άρδευσης ακριβείας της Pipelife.

ενα επιπλεον εργοστασιο για να εξυπηρετηθουν οι αναγκεσ τησ αγορασ

Μέσα σε χρόνο μόλις ενός μήνα, καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να παρέχουμε μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση για την άρδευση περίπου 1.000 εκταρίων βιολογικών καλλιεργειών ροδιού, τομάτας και αγγουριού", λέει ο Γενικός Διευθυντής της Pipelife Tουρκίας, Yilmaz Korap. Αυτό είναι εφικτό μόνο με υψηλή παραγωγική ικανότητα και υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής. Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη σημασία του τομέα και για την καλύτερη κάλυψη των μελλοντικών αναγκών της αγοράς, η Pipelife προσέθεσε μια εγκατάσταση παραγωγής στο Nidge της Κεντρικής Τουρκίας, η οποία τέθηκε σε παραγωγή το πρώτο τρίμηνο της δεκαετίας του 2020. Το εργοστάσιο βασίζεται σε μια αρθρωτή ιδέα κατασκευής που θα επιτρέψει αύξηση της χωρητικότητας στο μέλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ σταθερότητα ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ βιωσιμότητα

"Πιστεύουμε ότι η άρδευση θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής. Στο τέλος της ημέρας, η επένδυσή μας στην προώθηση σύγχρονων και αξιόπιστων λύσεων και υπηρεσιών άρδευσης σε αυτές τις αγορές θα φέρει στους πελάτες τη μακροπρόθεσμη προστιθέμενη αξία και οικονομική σταθερότητα ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ", προσθέτει η Doris Strohmaier, Διευθύνων Σύμβουλος Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email