10 λόγοι για να επιλέξετε συνθετικά καπάκια

Τα συνθετικά καλύμματα φρεατίων γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή. Εξετάσαμε την αύξηση στις προτιμήσεις σας και τα δοκιμάσαμε για εσάς. Αυτά είναι τα συμπεράσματα μας:

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών μας προς εσάς είναι να εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα για τις ανάγκες σας, από πάνω έως κάτω ή στην περίπτωση μας από κάτω προς τα πάνω.

Έχουμε προσθέσει στην γκάμα μας συνθετικά καπάκια για να ολοκληρώσουμε το σύστημα ανθρωποθυρίδων και θαλάμων επιθεώρησης PRO, το σύστημα σωλήνων Pragma® και τα συστήματα επεξεργασίας αποβλήτων ECO όπως ο ελαιοδιαχωριστής βιολογικού καθαρισμού και λιποδιαχωριστής. Καθώς πιστεύουμε ότι ταιριάζουν τόσο στις τρέχουσες όσο και στις μελλοντικές απαιτήσεις.

ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣουμε ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΙΟ ΒΙΟΣΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΧΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.

Δείτε αν οι ακόλουθοι λόγοι σας πείσουν να το κάνετε.

01: Η δυναμη συναντα το χαμηλο βαρος

Εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση απαιτώντας λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό χάρη στο συνδυασμό αντοχής δύναμης και χαμηλού βάρους του υλικού.

02: Αξεπεραστη αντοχη στη διαβρωση και διαρκεια ζωης

Αυξημένη ανταπόδωση στην επένδυση σας και χαμηλότερο κόστος συντήρησης χάρη στην καλύτερη αντίσταση στη φθορά και με μέσο χρόνο ζωής τουλάχιστον 40 χρόνια.

03: Τα καλυμματα μενουν στη θεση τουσ

Δεν υπάρχει κίνδυνος κλοπής αφού το υλικό δεν έχει κάποια αξία μεταπώλησης δεν βγαίνουν απο τη θέση τους και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος ασφαλείας ή κόστος αντικατάστασης.

04: Αθορυβα

Λόγω του υλικού κατασκευής τους δεν προκαλείται θόρυβος απο την κυκλοφοριακή κίνηση.

05: Προστατευστε τις ευαισθητες περιοχες

Μειώστε ή εξαλείψτε τους κινδύνους σε περιοχές με μεγάλο πληθυσμό όπως ξενοδοχεία και αστικά κέντρα χρησιμοποιόντας ένα σύστημα που ασφαλίζει.

06: περιβαλλοντικη βιωσιμοτητα

Κάντε το έργο σας φιλικό πρός το περιβάλλον χάρη στο ανακυκλώσιμο υλικό, με χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα και απο 400 έως 800% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

07: Μοναδικη αισθητικη φτιαγμενη να διαρκει

Τα καλύμματα μας μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούν να παρασκευαστούν με το λογότυπο της πόλης ή της εταιρίας σας, και η εμφάνηση τους διαρκεί για δεκαετίες.

08: μΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ

Μειωμένη εισροή και μόλυνση χάρη στην ακρίβεια στην κατασκευή και την εφαρμογή τους. Ένας ελαστικός δακτύλιος εξασφαλίζει ότι η ανθρωποθυρίδα ή το φρεάτιο είναι εντελώς στεγανό.

09: Ετοιμοι για ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Έξυπνες τεχνολογίες όπως μέτρηση, παρακολούθηση και ιχνηλασιμότητα μπορούν να εγκατασταθούν μαζί με τα συνθετικά καπάκια χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

10: επιπλεον ασφαλεια

Εξουδετερώστε κινδύνους ασφαλείας και συνεισφέρετε σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον απο την εγκατάσταση έως την επισκευή.

Covers and Grates

Video Pipelife

Παρακολουθήστε τα video εγκατάστασης που παρέχουμε για πολλά απο τα προϊόντα μας και για μεθόδους εγκατάστασης. Δείτε το κανάλι μας στο Youtube για περισσότερα.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email