Ένα "ΝΕΟ ΧΩΡΙΟ" κατασκευάζεται στην Ολλανδία

Ένα εντελώς νέο χωριό χτίστηκε μεταξύ των πόλεων Vianen και Hagestein στην Ολλανδία.

Το νέο αυτό χωριό είναι μια εξολοκλήρου νέα κατασκευή που αποτελείται από 1.800 σπίτια, με τρεις διαφορετικές περιοχές με την κάθε μία να έχει τη δική της ταυτότητα.

Για αυτό το έργο η Pipelife Ολλανδίας προμήθευσε τα υλικά για το σύστημα αποχέτευσης μέσω του χονδρεμπόρου Joosten Kunststoffen στον εργολάβο Gebr. Van der Lee. Αυτό περιλαμβάνει περίπου 6.000 μέτρα σωλήνων αποστράγγισης PVC, 2.000 μέτρα σωλήνα PE, 2.300 εξαρτήματα και 100 ανθρωποθυρίδες PRO.

Στην πρώτη φάση ο ανάδοχος χρειάστηκε να μετακινήσει περίπου 75.000 m³ εδάφους ώστε να ολοκληρωθούν 8 χιλιόμετρα αποχετευτικών δικτύων με προϊόντα της Pipelife. Στη δεύτερη φάση του έργου εγκαταστάθηκαν σωλήνες και εξαρτήματα αποχέτευσης, ανθρωποθυρίδες Pipelife PRO.

η δυναμη τησ συνεργασίασ

«Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν εργολάβο», λέει ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου.

"Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, ολόκληρο το έργο έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία", λέει ο εκπρόσωπος πωλήσεων για το έργο. "Η [Pipelife] είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης. Η ποιότητα είναι υψίστης σημασίας και η Pipelife μπορεί σίγουρα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ποιότητας."

"Σε έργα όπως αυτά φαίνεται η δύναμη της Pipelife", λέει ο Frank Terpstra, Key Account Manager της Pipelife Ολλανδίας. "Παρέχουμε ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης από την αρχή έως το τέλος. Έχουμε ρόλο ως παραγωγός και προμηθευτής και συνεργαστήκαμε με τον εργολάβο με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 

Pipelife Videos: Mία ταινία αξίζει όσο 1000 εικόνες

Δείτε το σχετικό video του έργου.

Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email