διαχειρηση ομβριων

διηθηση ομβριων

Οπουδήποτε το νερό δεν έχει διέξοδο, οι πλημύρες αποτελούν άμεσο κίνδυνο. Ο υδροφόρος ορίζοντας επιβαρύνεται επίσης από νερό που δεν μπορεί να διαφύγει. Όχι μόνο οι αστικές περιοχές αλλά και τα αεροδρόμια, χώροι στάθμευσης, βιομηχανικά και εμπορικά πάρκα ή αθλητικές εγκαταστάσεις συχνά πλήττονται από πλημμύρες. Τα συστήματα διήθησης εξασφαλίζουν ότι το νερό απομακρύνεται γρήγορα από την επιφάνεια και μεταφέρεται στο χώμα.

Ποτε ειναι η διηθηση ομβριων απαραιτητη;

Πολύ συχνά το χώμα δεν μπορεί να απορροφήσει όλα τα όμβρια απευθείας. Ειδικά στις αστικές περιοχές, τα συστήματα διαχείρισης ομβρίων είναι απαραίτητα για την πρόληψη πλημμυρών και να κρατήσουν τους δρόμους τις κατοικίες και τα δημόσια κτήρια ασφαλή. Πολύ συχνά το νερό που δεν διαρρέει στο έδαφος θα διαφύγει συμπαρασύροντας χώμα κινδυνεύοντας να μολύνει το πόσιμο νερό. Συλλέγοντας και απομακρύνοντας το επιπλέον νερό, όλα αυτά τα προβλήματα μπορεί να προληφθούν.

τι προσφερουμε;

Σωλήνες αποστράγγισης PRAGMA με Online Διάτρηση σε διαμέτρους OD 160 και OD 200 και κατόπιν ζήτησης με χειροποίητη διάτρηση για μεγαλύτερες διαμέτρους έως OD 400. Η Ελάχιστη επιφάνεια εισόδου είναι 50 cm²/m² σωλήνα.
Οι Σχισμές έχουν πλάτος 1,2 mm και μήκος 16 – 75 mm
Με διάτρηση κατά DIN 4262–1.

Με το σύστημα Raineo η Pipelife προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για την τόσο για την διαχείριση ομβρίων όσο και για τον καθαρισμό και την διήθηση. Το σύστημα Raineo συλλέγει και οδηγεί τα όμβρια μέσα από σωλήνες, θαλάμους επιθεώρησης, ανθρωποθυρίδες και καταλήγει σε ένα σύστημα καθαρισμού και φιλτραρίσματος καταλήγοντας αργότερα στο χώμα. Μικρότερες ποσότητες νερού μπορούν να οδηγηθούν στο χώμα απευθείας από τους διάτρητους αγωγούς PRAGMA.

Όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν απευθείας από την Pipelife και μπορούν να συνδυαστούν ανεξάρτητα για να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας. Επιπλέον η Pipelife παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τον σχεδιασμό την παρακολούθηση και διαχείριση του έξυπνου συστήματος διαχείρισης ομβρίων.

STORMBOX

To Stormbox είναι η καρδία του συστήματος Raineo. Είναι ένα ελαφρύ αλλά σταθερό πλαστικό κιβώτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διαχείριση νερού. Πολλά Stormbox μπορούν εύκολα να στοιβαχθούν για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη δεξαμενή νερού. Ανάλογα με την εφαρμογή τους, το Stormbox μπορεί να καλυφθεί με μία μεμβράνη πολυαιθυλενίου για την αποθήκευση νερού ή γεωύφασμα για την διήθηση νερού στο χώμα. Τα Stormbox εγκαθίστανται πολύ γρήγορα και μπορούν να συνδεθούν εύκολα με σωλήνες δεξαμενές καθαρισμού και φρεάτια. Αυτό είναι ένα απλό και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης ομβρίων που μπορεί να κατασκευαστεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα..

Υπάρχουν 2 τύποι Stormbox:

  • Stormbox I: Η οικονομική λύση για μικρότερα project. Τα κιβώτια συνδέονται με κλίπ.
  • Stormbox II: Η ισχυρότερη και πιο εξειδικευμένη λύση για μεγαλύτερα έργα. Μπορεί να αντέξει υψηλότερα βάρη και συνδέεται με σύστημα push-fit.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Stormbox Επισκεφτείτε το τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας.

 

Stormwater Management

Raineo® – Η πλημμύρα γίνεται φαντασία.

Η Pipelife συνειδητοποίησε απο νωρίς ότι η κλιματική αλλαγή δημιουργεί την ανάγκη μίας νέας προσέγγισης στην διαχείρηση ομβρίων. Το σύστημα Raineo προλαμβάνει τις πλημμύρες και τη μόλυνση και συνδυάζει τα συστήματα διήθησης με λύσεις καθαρισμού και αποθήκευσης.

Το Raineo® επιτρέπει την ανακύκλωση νερού - Η Pipelife δεσμέυεται στην βιωσημότητα και έχει εισάγει αυτή την παράμετρο σε κάθε βήμα παραγωγής.  Αυτό περιλαμβάνει μεγάλη περίοδο χρήσης κατα την οποία η Pipelife πιστοποιεί συμβαδίζοντας με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας χρησιμοποιόντας παρθένες πρώτες ύλες και κάνοντας την επιθεώρηση γρήγορη και απλή.

Stormbox cover

σχετικα προϊοντα

Stormbox II

Stormbox

Καθαρισμός Ομβρίων

Studnie PRO 800-1000

Ανθρωποθυριδες και φρεατια επιθεωρησης

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email