υπονομος

Συστηματα επεξεργασιασ και καθαρισμου υδατωνΌπου οι συνδέσεις με τα δημόσια συστήματα αποχέτευσης δεν είναι δυνατές , απαιτούνται άλλες λύσεις για την απαλλαγή από τα λύματα. Ανάλογα με την ποσότητα νερού και την έκταση της ρύπανσης, συνιστώνται διαφορετικές μεθόδοι που σε πολλές χώρες είναι ακόμη και υποχρεωτικές. Δεν έχει σημασία αν χρειάζεται μια μικρή δεξαμενή για εξοχική κατοικία ή μια μεγάλη λύση λυμάτων για ολόκληρο το χωριό, η Pipelife μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα και την τεχνογνωσία για να διατηρήσει τον κόσμο καθαρό.

Φροντιζουμε το πιο σημαντικο μασ αγαθο.

Η κατανάλωση νερού αυξάνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Η ποσότητα καθαρού νερού διαθέσιμη για κατανάλωση είναι περιορισμένη και η παροχή του πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Σαν αποτέλεσμα η ζήτηση για προϊόντα φιλικά πρός το περιβάλλον και λύσεις έχει αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και γιαυτό δημιούργησε πολλές ευκαιρίες εξέλιξης σε πολλούς τομείς.

Η Pipelife έχει απαντήσει στην αυξανόμενη του ζήτηση με την ανάπτυξη ενός περιβαλλοντικά προσανατολισμένου προγράμματος που είναι σχεδιασμένο να μειώσει την μόλυνση του νερού. Η γκάμα μας περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας διαχωριστές και ιδιωτικά συστήματα επεξεργασίας λυμάτων.

Συστηματα επεξεργασιας και καθαρισμοι υδατων

συστηματα Επεξεργασιας και καθαρισμου λυματων

SBR – Ιδιωτικοι βιολογικοι καθαρισμοι

Η μονάδα επεξεργασίας SBR είναι ένα συστήμα, το οποίο επεξεργάζεται το νερό σε διαδοχική λειτουργία εντός δύο ή περισσότερων δεξαμενών αντιδραστήρων. Η κύρια διαφορά με τα  παραδοσιακά είναι ότι αρχικά τα SBR αναπτύχθηκαν για μεγαλύτερους δήμους, αλλά η Pipelife προσπάθησε να φέρει τη λύση επίσης σε μικρούς οικισμούς και ακόμη και σε μεμονωμένα σπίτια. Η κύρια διαφορά στους παραδοσιακούς διαχωριστές είναι ότι τα SBR είναι πολύ ταχύτερα και μπορούν να επεξεργάζονται περισσότερο νερό κάθε φορά. Συσκευές, διαχωριστικά, φίλτρα και ουσίες μπορούν να προστεθούν στο SBR, ώστε να είναι ένα προσαρμοσμένο σύστημα για την αντίστοιχη ποσότητα και τύπο ρύπανσης.

ειδικευμενοι διαχωριστεςΗ Pipelife προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαχωριστών για πολλούς τύπους ρύπανσης. Ειδικότερα για εστιατόρια (λίποδιαχωριστές) ή εγκαταστάσεις και χώρους στάθμευσης (έλαιοδιαχωριστές) οι ειδικοί διαχωριστές μας είναι μια πολύ αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Το λάδι, το λίπος ή τα μικρά σωματίδια όπως η άμμος και η σκόνη μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν από το νερό, χρησιμοποιώντας μόνο τη βαρύτητα. Τα στερεά καθίστανται στον πρώτο θάλαμο, η ελαφριά ρύπανση επιπλέει πάνω και παραμένει στον δεύτερο θάλαμο από όπου απελευθερώνεται το νερό. Μετά τη διαδικασία καθαρισμού το καθαρισμένο νερό απελευθερώνεται μέσω μιας εξόδου, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον.


Δείτε άλλα συστήματα διαχειρισης ομβριων

Road Drainage

Συστήματα Διάτρητων σωλήνων

stormbox_rus

Διήθηση και συγκέντρωση

PRO-sulinio-dugnas

Φρεατια και ανθρωποθυριδες

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email