Υδρευση

Εξαρτηματα μετωπικης συγκολλησης

Απο μεγάλους κεντρικούς αγωγούς έως μικρότερες γραμμές που συνδέονται με κτίρια, οι σωλήνες πίεσης απο πολυαιθυλένιο της εταιρίας μας αποδεικνύουν την αξία τους για δεκαετίες. Στα μοντέρνα δίκτυα διανομής νερού οι σωλήνες πολυαιθυλενίου έχουν γίνει οι περισσότερο διαδεδομένοι για πολλούς λόγους.

Γιατι πολυαιθυλενιο;

Το πολυαιθυλένιο είναι σήμερα ένα απο τα πιο διαδεδομένα πλαστικά για την μεταφορά πόσιμου νερού αλλά και αερίου. Αποτελείται απο άνθρακα και υγρογόνο και δεν περιέχει αλογόνα. Τα υλικά PE 80 και PE 100 χρησιμοποιούνται συνήθως σε συστήματα σωληνώσεων. Οι λόγοι που το πολυαιθυλένιο είναι το κυρίαρχο υλικό είναι τα ευνοικά χαρακτηριστικά του. Ελαφρύ, εύκαμπτο, ανθεκτικό στη διάβρωση, κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, μή τοξικό και ουδέτερο σε μυρωδιά και γεύση. Η επιφάνεια των σωλήνων πολυαιθυλενίου είναι πολύ λεία πολύ ανθεκτική στην τριβή και δεν παρουσιάζει εύκολα ατέλειες. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου μπορούν να αντέξουν κάτω απο υψηλές πιέσεις ηλιακή ακτινοβολία και πολλά χημικά.

Εν κατακλείδι οι σωλήνες πολυαιθυλενίου είναι πολύ ανθεκτικοί και έχουν χρόνο ζωής για πάνω απο 100 χρόνια. Επιπλέον είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

 

Τι προσφερουμε;

 

Ο σωλήνας Robust είναι ένας σωλήνας πολυαιθυλενίου σχεδιασμένος να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα κατά την εγκατάσταση του, τόσο σε κόστος όσο και σε επιπλέον ασφάλεια.

Είναι σωλήνας διπλού τοιχώματος όπου το εσωτερικό τοίχωμα του παράγεται απο πολυαιθυλένιο 3ής γενιάς σύμφωνα με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και το εξωτερικό του τοίχωμα παράγεται απο αφρώδες (Foamed) πολυαιθυλένιο, πάχους 3mm το οποίο δεν είναι κολλημένο στο εσωτερικό τοίχωμα του Robust. Το εξωτερικό τοίχωμα προστατεύει το εσωτερικό κέλυφος του Robust απο εκδορές και άλλες φθορές απο τη στιγμή της κατασκευής μέχρι την τοποθέτηση αλλά και κατα τη διάρκεια ζωής του σωλήνα.

Η Pipelife παραδίδει υψηλής ποιότητας σωλήνες απο  PE 80 και PE 100 σε κουλούρες ή ευθύγραμμα τμήματα ανάλογα το πάχος τοιχώματος και τη διάμμετρο του σωλήνα. Το σύνηθες μήκος για τις κουλούρες είναι τα 100 μέτρα για διαμμέτρους απο 16 έως 125 mm (Εξωτερική διάμμετρο). Τα ευθύγραμμα τμήματα συνήθως παραδίδονται σε μήκη των 12 ή 13.5 μέτρων υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής και σε μεγαλύτερα μήκη κατόπιν συννενοήσης κάτι που προσφέρει μείωση στον αριθμό συγκολλήσεων και μειώνει την πιθανότητα αστοχίας κατά την συγκόλληση. Οι ονομαστικές πιέσεις κυμαίνονται απο 6 έως 32 Atm ανάλογα το υλικό και την διάμμετρο. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τα τεχνικά μας φυλλάδια που θα βρείτε στο τμήμα Downloads της ιστοσελίδας μας για τις ακριβείς διαστάσεις. Για τα συστήματα σωλήνων πολυαιθυλενίου προσφέρουμε επίσης μία ευρεία γκάμα εξαρτημάτων μετωπικής συγκόλλησης και ηλεκτροσύντηξης. Ο Robust είναι ένας σωλήνας πολυαιθυλενίου σχεδιασμένος να προσφέρει σημαντικά
πλεονεκτήματα κατά την εγκατάστασή του, τόσο σε κόστος όσο και σε επιπλέον
ασφάλεια.

 
 

Εξαρτηματα και συνδεσμοι

αλλα Εξαρτηματα

Elektrometināmie veidgabali

Εξαρτηματα Ηλεκτροσυντηξης

Εξαρτήματα ανθεκτικά στις τάσεις χωρίς επιπλέον συνδετικά μέρη μπορούν να συνδεθούν εύκολα στα περισσότερα περιβάλλοντα.

Περισσοτερεσ πληροφοριεσ για τις επιλογες συνδεσησ

Η Pipelife παρέχει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών για όλα τα προϊόντα της. Για περισσότερες πληροφορίες για την σωστή χρήση σύνδεση και εγκατάσταση των σωλήνων HDPE παρακαλώ να συμβουλευτείτε το αντίστοιχο εγχειρίδιο εγκατάστασης απο τον παρακάτω σύνδεσμο: Installation manual.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ελέξτε το τμήμα  download της ιστοσελίδας μας καθώς και την συλλογή μας απο βίντεο εγκατάστασης στο τμήμα  videos..

Προτυπα ποιοτητασ και καινοτομια

Pipelife

Προτυπα ποιοτητασ και καινοτομια

Τα υψηλότερα εθνικά πρότυπα και βιομηχανικές νόρμες αποτελούν σκοπό για εμάς στην Pipelife. Αξιοπιστία και συνέπια στην ποιότητα των προιόντων μας είναι το ελλάχιστο που οι σχεδιαστές εργολάβοι και τελικοί χρήστες μπορούν να περιμένουν απο τους παραγωγούς σωλήνων.

3D printer

οι εμπιστοι συνεργάτες σας

Pipelife

Το να ειμαστε οι καλυτεροι δυνατοι συνεργατες ειναι μια απο τις κυριες αρχες μας στην Pipelife.

Στην Pipelife, δεν συμβιβαζόμαστε με τα ελλάχιστα κριτήρια. Πιέζουμε τα όρια και τα προσπερνάμε όπου μπορούμε. Η εξέλιξη των υλικών και των προϊόντων μας είναι το πάθος μας. είναι στο DNA μαας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία και είναι ένας απο τους στόχους μας να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην αγορά. Για αυτό και οι λύσεις μας όχι μόνο συναντούν τα βιομηχανικά πρότυπα αλλά φέρουν τα υψηλότερα σήματα ποιότητας.

People
Recycling pictures

video Pipelife: Ενα video αξιζει οσο 1000 εικονες.

Παρακολουθήστε τα video εγκαταστάσεων που παρέχουμε για πολλά προϊόντα μας και μεθόδους σύνδεσης. Ρίξτε μια ματιά στο κανάλι μας στο Youtube.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

BLUE MDPE Pipe

Σωλήνες Υδρευσης HDPE

Duralife 2

Σωλήνες Υδρευσης PVC-U

Aqualine RC Robust Schutzmantelrohr Seitenansicht

Σωλήνες HDPE με επιπλεον τοιχωμα

Επικοινωνια

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Callback

Call back service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.
E-Mail service
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.
Ενότητα Λήψης Αρχείων
Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε με την όμαδα μας

Παρακαλώ επιλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο

Callback

Υπηρεσία τηλεφώνου
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά.
Υπηρεσία E-Mail
Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω email